Anil-D
Üye
Bunlara bakmak zaten bana artik haram bu aksam bilecige kiz istemeye gidiyoruz [emoji17]yok artık naptın sendezaten sırf bahadır aklıma soktu diye bundan sonra yine ota böceğe devam
![]()
Bunlara bakmak zaten bana artik haram bu aksam bilecige kiz istemeye gidiyoruz [emoji17]yok artık naptın sendezaten sırf bahadır aklıma soktu diye bundan sonra yine ota böceğe devam
![]()
vay başını bağlıyoruz haBunlara bakmak zaten bana artik haram bu aksam bilecige kiz istemeye gidiyoruz [emoji17]
iyide bu surat ne böyle istemiyonmu zorlanmı everiyolar seni
artı nedir bu acelecilik anlamış değilim, daha kaç yaşındasın illa evlenecem dion
benden tavsiye eğer bilmediğimiz sorunlar yoksa acele etme bikaç sene daha bekle en azından okulunu bitir.Her ekrana resimleri farklı olarak nasıl ayarladın dostum![]()
yok kardeş launcher la alakası yok ben go kullanıyorum arkadaşın biri buzz da oluyo demiş onu bilmem de markette multipicture var o proyla yaptımHer ekrana resimleri farklı olarak nasıl ayarladın dostum![]()

Velur hocamİcon pack ismi nedir![]()
VelurHos duruyor , icon pack adi nedir acaba hocam ?
Güzel icon pack önerisi olan varmı![]()
Velur ya da flazingGüzel icon pack önerisi olan varmı![]()
Buda benden olsun 
Iç karartıcı olmuş dostum ekrana bakarken uykum geldibuda senin için@sLeepLe

hadi ordanIç karartıcı olmuş dostum ekrana bakarken uykum geldi![]()
gayet güzel abartısız sabahtan beri duvarkağıdı arıyom bu ikonlar için
en iyi mavi üstünde duruyo
öle olduğunu bileydim gece paylaşırdım sayemde erken yatardınız 
şu ilk ekranda soldaki barı çok sevdim çok güzel duruyobuda senin için@sLeepLe
ekran biraz daha açık mavi olsa daha mı iyi olurdu acaba
güzel olmuş ama ekranlar eline sağlık 
hadi ordangayet güzel abartısız sabahtan beri duvarkağıdı arıyom bu ikonlar için
en iyi mavi üstünde duruyo
öle olduğunu bileydim gece paylaşırdım sayemde erken yatardınız
![]()
senin kadar iyi ekran hazirlayamasamda boyle gidersen seni gecerim