Ne Flashlaması! :D Peki nasıl :D
TeknoÖmer Üye .NeXuS.' Alıntı: Peki nasıl Genişletmek için tıkla ... Bekle da, dur bi. Dağ başında internet yavaş çekiyor, Nova yedeğini Drive'a atıyorum.
.NeXuS.' Alıntı: Peki nasıl Genişletmek için tıkla ... Bekle da, dur bi. Dağ başında internet yavaş çekiyor, Nova yedeğini Drive'a atıyorum.
The SLayeR Üye TeknoÖmer' Alıntı: Afedersiniz yanlış url. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardesim braz anltsan
TeknoÖmer' Alıntı: Afedersiniz yanlış url. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardesim braz anltsan
TeknoÖmer Üye The SLayeR' Alıntı: kardesim braz anltsan Genişletmek için tıkla ... Ilk önce SD Karta LCD-All klasörünü zipten ana dizine çıkarın. Sonra Nova backup'ı kurun ve wallpaper'ı ayarlayın ve uccw'den uzip'i seçin.
The SLayeR' Alıntı: kardesim braz anltsan Genişletmek için tıkla ... Ilk önce SD Karta LCD-All klasörünü zipten ana dizine çıkarın. Sonra Nova backup'ı kurun ve wallpaper'ı ayarlayın ve uccw'den uzip'i seçin.
NEXUS Üye TeknoÖmer' Alıntı: Ilk önce SD Karta LCD-All klasörünü zipten ana dizine çıkarın. Sonra Nova backup'ı kurun ve wallpaper'ı ayarlayın ve uccw'den uzip'i seçin. Genişletmek için tıkla ... Nova backup?
TeknoÖmer' Alıntı: Ilk önce SD Karta LCD-All klasörünü zipten ana dizine çıkarın. Sonra Nova backup'ı kurun ve wallpaper'ı ayarlayın ve uccw'den uzip'i seçin. Genişletmek için tıkla ... Nova backup?
TeknoÖmer Üye .NeXuS.' Alıntı: Nova backup? Genişletmek için tıkla ... Nova launcher'ın masaüstü yedeklemesi.
The SLayeR Üye vala nova launcheri kurdum ama backup olayini anlamadim.kardesim ayrca uzip i.actvimda sadeve hava drumu aidgeti.cikiyor
vala nova launcheri kurdum ama backup olayini anlamadim.kardesim ayrca uzip i.actvimda sadeve hava drumu aidgeti.cikiyor
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İlk defa kendi fotoğrafımıda atmış oluyorum foruma Birde widget önerin ekran çok boş kalıyor Son düzenleme: 27 Ocak 2015