yakupb03
Üye
Ona dedim ya zaten millette ondan var xdada falan :-)Yok, bu kitkat.Sadece sanal tuşlar L gibi.
![]()
Ona dedim ya zaten millette ondan var xdada falan :-)Yok, bu kitkat.Sadece sanal tuşlar L gibi.
![]()
Flazing icon pack dostumicon paketi nedir dostum?

Hangi launcher dostum?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eyw kardesim ka mb ram yiyor acaba?Launcher 8 free. Prosunu netten bulur yüklersin hoşunu giderse bildiğin wp arayüzü kilit açmasına kadar![]()
Galaxy w ram bayağı düsük ama simdi kurdum programi iyi gibi bir kasma bulunmuyor su andaValla ben ram e bakmıyorum kasma gibi bişey olmuyo bende saf olduğundan. Senin cihaz nedir
Aynen bu arada amazing spider man temasi hos indirdim tavsiye ederimFazla ağır değildir zaten
hayirli sahurlarValla ben ram e bakmıyorum kasma gibi bişey olmuyo bende saf olduğundan. Senin cihaz nedir

Ben superman olanı indirdim illet olduAynen bu arada amazing spider man temasi hos indirdim tavsiye ederimhayirli sahurlar
sanada kardesYok la ne artisliği valla bakmıyom ram eArtistlik yapmasana la![]()
dodol launcher kurdum pil yüzdesini ram i falan her bişeyi gösteriyo gerçi ana ekranda ama. Hangi uygulama ne kadar yiyo diye bakmıyom