KayraBey
Üye
Xwidget kullan senin de istediğini yazsındedem dedecimi nasi yazdin oraya sayin baronum demesini istiyorum bende@Dede

Xwidget kullan senin de istediğini yazsındedem dedecimi nasi yazdin oraya sayin baronum demesini istiyorum bende@Dede

start menunun linkini verirmisinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
start menunun linkini verirmisin
Usta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei neLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mavi isik fitresi haci ekrani kisiyor -85 e kadarUsta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei ne
Hadi ya numarasi ne ne ise cyararmavi isik fitresi haci ekrani kisiyor -85 e kadar

ekrani baya kisabiliyor -85 di en sonHadi ya numarasi ne ne ise cyarar![]()
sarjdan tasarruf edersin ben ediyorum gozunu almaz bidefaydasi ne yani kismadaki amac ne daha dogru olur
faydasi ne yani kismadaki amac ne daha dogru olur
Ben bazen aciyorum gece bileGece karanlıkta kullanıyorsan normal en kısık seviye bile parlak geliyor.
daha dikkat cekici oluyo
Şu ekranlara bakıyımda bi uygulama yukleyim az nekadar degisik uygulamalar varmis 
buyur kardesim

Aynen arkadaşların dediği gibi. Ama ben şarj tasaraffu için değil gece özellikle beyaz renkler gözümü rahatsız ettiğinde bunu etkinleştiririm.Usta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei ne
Android l akar diyorsun yani :-)
Sadece sanal tuşlar L gibi.