Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
1yıl harbiden helal olsun ben en fazla 1-2 ay kullanıyom :D
Samimi söylüyorum kafadan 200 rom denedim ama sarmadi ne stabilite ne sarj ömrü. Ses netliği yine yetiyor şu an bu romun :-)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
1yıl harbiden helal olsun ben en fazla 1-2 ay kullanıyom :D

1 2 ay mi? ben 1 hafta kalsam rekorumu Kırarım her halde. 4.3deyken Rusya komünist stok rom çok stabildi ona root basıp wanam eksposedle modifiyeleri geçiriyordum :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Invoke

Invoke

Üye
komünist rom ney layn :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
1 2 ay mi? ben 1 hafta kalsam rekorumu Kırarım her halde. 4.3deyken Rusya komünist stok rom çok stabildi ona root basıp wanam eksposedle modifiyeleri geçiriyordum :D
telefonu ilk aldıgımda bende öyleydim şimdi uygulama yüklemesi falan ugraşasım gelmiyor yoksa :eller:

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
komünist rom ney layn :D

ben öyle söylüyorum. rusyaya gelen updatelerin hepsinde gereksiz uygulamalar oluyor. rusya bu saçmalıktan vazgeçmiyor hep aynı uygulamaları veriyor yeni güncellemelerde. komünist rom diyorum bu yüzden :D S4 i9500 için fazla adam akıllı rom olmadığından pek güzel romlar da yok açıkçası

mcnpl4

mcnpl4

Üye
4.2.2'deyim hala bes ciksa belki yukseltirim:D o kadar ugrastim adam edicem diye. 4.4.2'de ayni ozellikler yok suan. 4.3 de 4.4 varken gereksiz geliyo

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
4.2.2'deyim hala bes ciksa belki yukseltirim:D o kadar ugrastim adam edicem diye. 4.4.2'de ayni ozellikler yok suan. 4.3 de 4.4 varken gereksiz geliyo
:D bence geçmelisin çok stabil 4.4

2495243

2495243

Kapalı Hesap
S5 root gerektirmeyen weather bulan var ki kaliteli s3 icin?

• Beğen
Tepkiler: Dede
NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4 cyangemod 11 :)

turkishield

turkishield

Üye
Nexus 4 cyangemod 11 :)
QUOTE]

Nexus 4 kullanan kardeşim sana Liquid Smooth 3.0 KK öneriyorum. :artist:birazdan atarım fotoğraf.

Nexus 4
Rom:Liquid Smooth 3.0 KK Android 4.4.2
Apex Launcher(vazgeçilmezim)
diğer kişiselleştirmelerin hepsi romun özelliklerindedir herhangi bi program kullanılmamıştır

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye

Nexus 4
Rom:Liquid Smooth 3.0 KK Android 4.4.2
Apex Launcher(vazgeçilmezim)
diğer kişiselleştirmelerin hepsi romun özelliklerindedir herhangi bi program kullanılmamıştır
Tavsiyeniz için teşekkürler :) fakat önerdiğin romun linkini bulamadım :)

Üst Alt