yakupb03
Üye
Sağolasın hocam ;-)Xperia akıyor, on/off sembolü hoşuma gitti.![]()
Sağolasın hocam ;-)Xperia akıyor, on/off sembolü hoşuma gitti.![]()
1yıl harbiden helal olsun ben en fazla 1-2 ay kullanıyomYok Xdadan buldum bir yıldır falan sabit rom bu :-)

Samimi söylüyorum kafadan 200 rom denedim ama sarmadi ne stabilite ne sarj ömrü. Ses netliği yine yetiyor şu an bu romun :-)1yıl harbiden helal olsun ben en fazla 1-2 ay kullanıyom![]()
1yıl harbiden helal olsun ben en fazla 1-2 ay kullanıyom![]()

telefonu ilk aldıgımda bende öyleydim şimdi uygulama yüklemesi falan ugraşasım gelmiyor yoksa1 2 ay mi? ben 1 hafta kalsam rekorumu Kırarım her halde. 4.3deyken Rusya komünist stok rom çok stabildi ona root basıp wanam eksposedle modifiyeleri geçiriyordum![]()

Chp olabilir hacı :-)komünist rom ney layn![]()
komünist rom ney layn![]()
S4 i9500 için fazla adam akıllı rom olmadığından pek güzel romlar da yok açıkçası4.2.2'deyim hala bes ciksa belki yukseltirimo kadar ugrastim adam edicem diye. 4.4.2'de ayni ozellikler yok suan. 4.3 de 4.4 varken gereksiz geliyo
bence geçmelisin çok stabil 4.4BenS5 root gerektirmeyen weather bulan var ki kaliteli s3 icin?
Verebilir misin link
Markete gir Xwidget yazVerebilir misin link
Nexus 4 cyangemod 11
QUOTE]
Nexus 4 kullanan kardeşim sana Liquid Smooth 3.0 KK öneriyorum.birazdan atarım fotoğraf.
Tavsiyeniz için teşekkürler
Nexus 4
Rom:Liquid Smooth 3.0 KK Android 4.4.2
Apex Launcher(vazgeçilmezim)
diğer kişiselleştirmelerin hepsi romun özelliklerindedir herhangi bi program kullanılmamıştır
fakat önerdiğin romun linkini bulamadım 
Tam turkce olmadi ama bu degil mi dogru?Markete gir Xwidget yaz
Evet. Sürekli güncel widgetler var. Ara sıra kontrol et yenileri çıkıyor.Tam turkce olmadi ama bu degil mi dogru?
knox sayacı var ama 4.3 ve 4.4.2de. sırf o yüzden geçilmez yeni bir sürümebence geçmelisin çok stabil 4.4