gıwıliler
Üye
Kitkat ui şahsen çok basit geldi bana ya 5 yaşındaki çocuğun pastelle çizimi gibi
HTC ONE V Cyanogenmod 10 KIT KAT UI

Kitkat ui şahsen çok basit geldi bana ya 5 yaşındaki çocuğun pastelle çizimi gibi
HTC ONE V Cyanogenmod 10 KIT KAT UI

malesef telefonum o surumu desteklemedıgı ıcın boyle yaptım elımden geldıgınce yapmaya calıstım sen 5 yasındakı cocuk benzetmesını yapıyorsun da kendın yapabılıyormusun yapabılıyorsan eyvallah ama emege saygı göstermen gerekır senın yaptıgın sadece boş bir lak lak'tan ibaretKitkat ui şahsen çok basit geldi bana ya 5 yaşındaki çocuğun pastelle çizimi gibi![]()
malesef telefonum o surumu desteklemedıgı ıcın boyle yaptım elımden geldıgınce yapmaya calıstım sen 5 yasındakı cocuk benzetmesını yapıyorsun da kendın yapabılıyormusun yapabılıyorsan eyvallah ama emege saygı göstermen gerekır senın yaptıgın sadece boş bir lak lak'tan ibaret
iyi forumlar
Ağa lafı nasıl anlıyon sen? Ben o mesajda sana veya yaptığına aşağılayıcı bi üslup mu kullandım? ben sadece kitkat ın arayüzünu eleştirdim tekrar tekrar oku iyi idrak et :mad:
bu bana 2 ncı sefer oluyor aga ben boyle algılıyorum mılletın attıklarında bırsey yok nedense benım attıgım ekran goruntulerınde sorun oluyor ben anlamadım gıttı yaptıgın yorum benım hoşuma gıtmedı ben o yuzden elestırdım cunku bu 2ncı defa oluyor sadece bı resım ya
Zedge de vardır belki, resimdeki Olivia Wilde, kendisi oyuncu ben google dan buldum.Şu anda Nexus 5 arayüzü olan launcher kullanıyorum. Touchwiz'in Note 3 sürümünü S4'üme yükleyebilir miyim? Ya da fazla RAM ve şarj harcamayan launcher önerisi alabilir miyim?
Kız çok güzelmiş, böyle kızların olduğu her çeşitten olan bir duvar kağıdı sitesi var mı?
Ekran goruntusunu nasil o sekil gosterebiliyoruz?

Kitkata hiç benzemiyo ama .dkitkat style :-)
Menüyü falan çekmedim hocam ya :-)Kitkata hiç benzemiyo ama .d
Menüyü falan çekmedim hocam ya :-)
çek bakalım.Tamam.Hocam diğer sistemde kaldı 4.2.2 de çalışıyor home falan ona geçince atarım :-)