Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

killer53

killer53

Üye
Kitkat ui şahsen çok basit geldi bana ya 5 yaşındaki çocuğun pastelle çizimi gibi :D
malesef telefonum o surumu desteklemedıgı ıcın boyle yaptım elımden geldıgınce yapmaya calıstım sen 5 yasındakı cocuk benzetmesını yapıyorsun da kendın yapabılıyormusun yapabılıyorsan eyvallah ama emege saygı göstermen gerekır senın yaptıgın sadece boş bir lak lak'tan ibaret

iyi forumlar

gıwıliler

gıwıliler

Üye
malesef telefonum o surumu desteklemedıgı ıcın boyle yaptım elımden geldıgınce yapmaya calıstım sen 5 yasındakı cocuk benzetmesını yapıyorsun da kendın yapabılıyormusun yapabılıyorsan eyvallah ama emege saygı göstermen gerekır senın yaptıgın sadece boş bir lak lak'tan ibaret

iyi forumlar

Ağa lafı nasıl anlıyon sen? Ben o mesajda sana veya yaptığına aşağılayıcı bi üslup mu kullandım? ben sadece kitkat ın arayüzünu eleştirdim tekrar tekrar oku iyi idrak et :mad:

killer53

killer53

Üye
Ağa lafı nasıl anlıyon sen? Ben o mesajda sana veya yaptığına aşağılayıcı bi üslup mu kullandım? ben sadece kitkat ın arayüzünu eleştirdim tekrar tekrar oku iyi idrak et :mad:

bu bana 2 ncı sefer oluyor aga ben boyle algılıyorum mılletın attıklarında bırsey yok nedense benım attıgım ekran goruntulerınde sorun oluyor ben anlamadım gıttı yaptıgın yorum benım hoşuma gıtmedı ben o yuzden elestırdım cunku bu 2ncı defa oluyor sadece bı resım ya

Peocawe

Peocawe

Üye
bu bana 2 ncı sefer oluyor aga ben boyle algılıyorum mılletın attıklarında bırsey yok nedense benım attıgım ekran goruntulerınde sorun oluyor ben anlamadım gıttı yaptıgın yorum benım hoşuma gıtmedı ben o yuzden elestırdım cunku bu 2ncı defa oluyor sadece bı resım ya

Yanlis anlama ama bence senin iletisim sorunun var. Adam senle ilgili tek kelime etmemis, kitkat arayuzunu gelistirenlere tepki gostermis sen neden atladin ki?

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler
killer53

killer53

Üye
ben bu tarz yapılan yorumları kendi adıma dogru bulmaıgım ıcın kızgınlıgım buna iletişim sorunum yok benım o konuda içiniz rahat olsun

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Google la akrabalığınmi var? Tamam uzatma süper olmuş kitkat muhteşem çok begendim :mad:

musti15fb

Üye

Şu anda Nexus 5 arayüzü olan launcher kullanıyorum. Touchwiz'in Note 3 sürümünü S4'üme yükleyebilir miyim? Ya da fazla RAM ve şarj harcamayan launcher önerisi alabilir miyim?

Kız çok güzelmiş, böyle kızların olduğu her çeşitten olan bir duvar kağıdı sitesi var mı?

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Şu anda Nexus 5 arayüzü olan launcher kullanıyorum. Touchwiz'in Note 3 sürümünü S4'üme yükleyebilir miyim? Ya da fazla RAM ve şarj harcamayan launcher önerisi alabilir miyim?

Kız çok güzelmiş, böyle kızların olduğu her çeşitten olan bir duvar kağıdı sitesi var mı?
Zedge de vardır belki, resimdeki Olivia Wilde, kendisi oyuncu ben google dan buldum.

musti15fb

Üye
Şu anda Nexus 5 arayüzü olan launcher kullanıyorum. Touchwiz'in Note 3 sürümünü S4'üme yükleyebilir miyim? Ya da fazla RAM veşarj harcamayan launcher önerisi alabilir miyim?

yakupb03

yakupb03

Üye
kitkat style :-)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
yakupb03

yakupb03

Üye
Hocam diğer sistemde kaldı 4.2.2 de çalışıyor home falan ona geçince atarım :-)

musti15fb

Üye
Arkadaşlar HTC'nin "Sense" arayüzünü çok merak ediyorum, denemek istiyorum ama doğru düzgün bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz?

ka_za

ka_za

Üye

ilcarnefice

Üye

Üst Alt