AHMED... Üye 2.5.1 çıktı benimki güncelleme yapıyım hemen teşekkürler dostum bilgilendirme yaptığın için
Tolga3521 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Artık tek sayfa takılıyorum Genişletmek için tıkla ... Saat widgeti adı ne acaba ? Chronus mu ?
BLooD_ReG' Alıntı: Artık tek sayfa takılıyorum Genişletmek için tıkla ... Saat widgeti adı ne acaba ? Chronus mu ?
Tolga3521 Üye yakupb03' Alıntı: Hocam o roma gömülü olan saat widqeti extra yüklenen birşey değil Genişletmek için tıkla ... Tmm.
yakupb03' Alıntı: Hocam o roma gömülü olan saat widqeti extra yüklenen birşey değil Genişletmek için tıkla ... Tmm.
esokmen Üye Tolga3521' Alıntı: Samsung Galaxy S4 Stock 4.2.2 Genişletmek için tıkla ... İlk fotograf icin link verebilir misin?
Tolga3521' Alıntı: Samsung Galaxy S4 Stock 4.2.2 Genişletmek için tıkla ... İlk fotograf icin link verebilir misin?
Tolga3521 Üye efeyılmaz' Alıntı: İlk fotograf icin link verebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
efeyılmaz' Alıntı: İlk fotograf icin link verebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peocawe Üye mustipa' Alıntı: buda benim note 3 üm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yanlış anlaşılmak istemem ama note3 ün içine etmişsin. renkler ve zevkler tartışılmaz ama note3 e bu yapılmaz be abi
mustipa' Alıntı: buda benim note 3 üm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yanlış anlaşılmak istemem ama note3 ün içine etmişsin. renkler ve zevkler tartışılmaz ama note3 e bu yapılmaz be abi