Denişik O.o Yani O.o
lilix Üye Discovery beautifl widgets MIUI ROM vardır (launcher olarak indirmek isteyenler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indirebilirler)
Discovery beautifl widgets MIUI ROM vardır (launcher olarak indirmek isteyenler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indirebilirler)
gıwıliler Üye Kerim.' Alıntı: Discoveryden Genişletmek için tıkla ... Launcher ve saat widget in link i varsa verebilir misin
Kerim.' Alıntı: Discoveryden Genişletmek için tıkla ... Launcher ve saat widget in link i varsa verebilir misin
Kerim. Üye gıwıliler' Alıntı: Launcher ve saat widget in link i varsa verebilir misin Genişletmek için tıkla ... Rom bu
gıwıliler' Alıntı: Launcher ve saat widget in link i varsa verebilir misin Genişletmek için tıkla ... Rom bu
AHMED... Üye mert5' Alıntı: S4'e yakisir bir ekranla karsinizdayim tekrar Genişletmek için tıkla ... Dostum dijital saati istesem verir misin
mert5' Alıntı: S4'e yakisir bir ekranla karsinizdayim tekrar Genişletmek için tıkla ... Dostum dijital saati istesem verir misin
mert5 Üye AHMED...' Alıntı: Dostum dijital saati istesem verir misin Genişletmek için tıkla ... Programin adi ( hd widgets ) forumda mevcut widget bolumunde saygilar
AHMED...' Alıntı: Dostum dijital saati istesem verir misin Genişletmek için tıkla ... Programin adi ( hd widgets ) forumda mevcut widget bolumunde saygilar
AHMED... Üye Allahakla bendede yüklü böyle bir saat görmedim dur bakıyım bir daha deneyim düzenleme falan yapayım