Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

KayraBey

Üye
Dostum gözler yakıyor bu arada

Tepkiler: noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Yüce Allahımızın hikmeti

Tepkiler: Dede

Nextman

Emekli Yönetici
Buzz launcher

Tepkiler: Dede
Miui v5 meeui dark locksreen and theme:

en-sel

Üye
[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]

Galaxy wonder miuihome2 launcher iphone teması. yanlız arkadaşlar bir kaç gündür bu launcheri kullanıyorum da arada kendini yeniden başlatıyo neden acaba bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler...

Tepkiler: Nextman

Türe

Üye

Esinlenerek yaptım karışık gelebilir ama işlevselliği önplana aldım.

izanagi

Üye

Önceden paylaştığım arayüzümde bir kaç değişikliğe gittim..Artık 3-5 ay götürür beni.

esqin44

Üye

Önceden paylaştığım arayüzümde bir kaç değişikliğe gittim..Artık 3-5 ay götürür beni.

kardes kullandigin launcherin ismini eger mumkunse launcherin kendisini ve kullandigin dosyalari bana gondere bilirmisin

- - - Eklendi - - -

kardes kullandigin launcherin ismini eger mumkunse launcherin kendisini ve kullandigin dosyalari bana gondere bilirmisin

deskop die bi widget programı var büyük ihtimal onu kullanarak yapmış ama teli kapatıp açınca bütün görüntüler gidyo bastan yapmak zorunda kalınyo onun çözümünü bulamadım

emrh77

Üye
o task bardaki parlaklığın yanındaki otomatik parlaklık ayarını nereden koydun ?

Nextman

Emekli Yönetici
Nova launcher :

Sarangni

Üye

TSF Shell
Dcikonz Tsf Shell Theme
Beautiful Widget

Nextman

Emekli Yönetici
Buzz launcher
Dzikon

izanagi

Üye

Arkadaşım destkop visualizer ve adw launcher programını kullanarak yaptım ,linkleri aşağıda

- - - Eklendi - - -

deskop die bi widget programı var büyük ihtimal onu kullanarak yapmış ama teli kapatıp açınca bütün görüntüler gidyo bastan yapmak zorunda kalınyo onun çözümünü bulamadım

Görüntüleri telefonda nereye koyduysanız orada duracak ,eğer siler ya da yerini değiştirirseniz program yerini bulamıyor..Resim gösterdiğiniz klasörde kalsın.