Hasand.
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GM 4g 128gb
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Burası Android bölümü
Sent from my iPhone using Tapatalk

Burası Android bölümü![]()
Bu launcher pixel launcher sanırım oyle ise hangi android sürümünde kurdunuz acaba?
... Lg G3 ...
Pixel launcher değil bu .android 7 ve 6 da çalışıyorBu launcher pixel launcher sanırım oyle ise hangi android sürümünde kurdunuz acaba?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Action Launcher arkadaşlar. Nova kullanıcısıydım buna geçtim şuan için sorun yok hoşuma gitmeye başladı.Pixel launcher değil bu .android 7 ve 6 da çalışıyor
Action Launcher arkadaşlar. Nova kullanıcısıydım buna geçtim şuan için sorun yok hoşuma gitmeye başladı.
Android 4.4.4 kullanıyorum novaya da bu şekilde kaydırarak açma geldi ama tam olarak benzemiyor. Acaba bu 4.4 de çalışır mı?Pixel launcher değil bu .android 7 ve 6 da çalışıyor
Çalışır sanırım 4.1 üzeri olarak biliyorum.Android 4.4.4 kullanıyorum novaya da bu şekilde kaydırarak açma geldi ama tam olarak benzemiyor. Acaba bu 4.4 de çalışır mı?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Hocam alıntı yapmana rağmen bana bildirim düşmemiş nedense. Biraz geç cevaplıyorum kusura bakma. Hareketli arkaplan Galaxy Sparkle olarak mağazada aratırsan bulabilirsin. Genelde CM içine gömülü gelen hoş birşey. Dokununca falan baloncuklar çıkıyor. Bir de Smart Launcher işte. Çok hızlı ve stabil bir launcher. Bana göre en iyisiKardeş Nasil yaptin anlatirmisin smart launcheri yukledim sonra ??