Sağolun, hızlı Resim'de düşmüyor hocam.Zedge de var buraya Upload edince çözünürlük düşüyor oradan ındırırsen daha iyi olur.
Edıt:resmi atmayı unuttum

Sağolun, hızlı Resim'de düşmüyor hocam.![]()
Neresi sade?@0MG90 şu sadeliği bıraksan biraz![]()
Biraz yükle beNeresi sade?
Launcher mi yükleyeyim?
.Neresi sade derken suan sanki wipe data yapılmış,atılmış gibi.Okadar güzel telefona uygulamadamı yüklemiyorsun sen? 
Wallpaper değiştirdim, 5.0 için yeni Xperia temaları çıkmış onu yükledim birde saat widgeti yükledimBiraz yükle be.Neresi sade derken suan sanki wipe data yapılmış,atılmış gibi.Okadar güzel telefona uygulamadamı yüklemiyorsun sen?
![]()

Şaka yapmalısın Z2 yi sadece bunlar için mi aldın?Wallpaper değiştirdim, 5.0 için yeni Xperia temaları çıkmış onu yükledim birde saat widgeti yükledim
Genelde müzik dinleyip bırakıyorum birde internet o kadar![]()

Oyunlarda var ama hep oynamıyorumŞaka yapmalısın Z2 yi sadece bunlar için mi aldın?![]()

Z2 ağlıyor deseneOyunlarda var ama hep oynamıyorum![]()

Aynen yazık telefonaZ2 ağlıyor desene![]()
Z2 ağlıyor desene![]()
Uzatmıyım dedimde siz ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Her gün rom atıp xposed yükleyip tasarım mı değiştiriyorsunuz? Telefon bu Allah aşkına telefonla ne yapılır?Aynen yazık telefona
Bunları yap demiyoruz biz.Sana kalmış tabiki ama bi Launcher+İcon pack normal yani.Uzatmıyım dedimde siz ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Her gün rom atıp xposed yükleyip tasarım mı değiştiriyorsunuz? Telefon bu Allah aşkına telefonla ne yapılır?