Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye

Herkes istediğini paylaşmakta özgür.Bu sayede bilgi alışverişi oluyor.Ben burada bir çok kişiden bu sayede yararlı uygulama öğrendim.Rahatsız olan başlığa girmesin

Aaaa Kavgada soylenmez bu laf :D şaka şaka tabi herkez özgür ve dediğinde doğru ama kerim336 nın demek istediği galiba mobilden zor oluyor ve oda haklı başlıkta ss la kisitlanmadigina göre:D :thumbup:

Uruloki

Uruloki

Üye

HTC ONE X JB

beats + fizy premium :D

Kerim.

Kerim.

Üye

Herkes istediğini paylaşmakta özgür.Bu sayede bilgi alışverişi oluyor.Ben burada bir çok kişiden bu sayede yararlı uygulama öğrendim.Rahatsız olan başlığa girmesin

Burasi tasarim konusu eger yararli uygulama ariyosan baska konuya;)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Türe

Türe

Üye
Bunlar da benden :D

:islik

Türe

Türe

Üye
Aha hatirladim bu duvar kagidini :D "The Verge" :ehe

PriZm

PriZm

Üye

CyanogenMod 10.1(JB 4.2.1) Official :cool

Türe

Türe

Üye

4.2.1 :D

Nexus 4'teki mi :ehe ya şu çift parmak olayını çok istiyorum :D Ama stock rom'da şarj daha iyi diye geçmiyorum artık cm'ye filan :ehe Canım istediğinde açıyorum apex'i oooh :ehe

- - - Eklendi - - -

anaa s3'e de çıkmış sanırsam 4.2 :ehe

PriZm

PriZm

Üye

Nexus 4'teki mi :ehe ya şu çift parmak olayını çok istiyorum :D Ama stock rom'da şarj daha iyi diye geçmiyorum artık cm'ye filan :ehe Canım istediğinde açıyorum apex'i oooh :ehe

- - - Eklendi - - -

anaa s3'e de çıkmış sanırsam 4.2 :ehe

official değildir o :D:D

Valla 4.2.1 çok hızlı çalışıyor.hemde ilk nightly sürümü olmasına rağmen :D Ram de de bir optimizasyon var sanki.kendi kendine dolmuyor.sürekli sabit :D

Türe

Türe

Üye

official değildir o :D:D

Valla 4.2.1 çok hızlı çalışıyor.hemde ilk nightly sürümü olmasına rağmen :D Ram de de bir optimizasyon var sanki.kendi kendine dolmuyor.sürekli sabit :D

Ya 16 gb bana yetmiyor artık :( telefon sürekli yavaşlayabiliyo doluluyktan ,Mutlaka 16 gb hafıza kartı lazım o kadar güzel oyunlar buldum ki :D :islik

Üst Alt