TeknoÖmer
Üye
Sıkıntı yok şaka yaptım ben de kardeşim. O yüzden gülme Smileyi koydum.dediğim gibi kardeşim yanlış anlama resim paylaşmıyorum da vermiyorum da bende kati kuraldır artı kuralımın biride istememektir hayatta kimseden istemem kendim bulurum çünkübulamıcam resim yoktur bi göreyim yeter o yüzden istemem üzgünüm bu konuda seni kırmak zorunda kalacağım
ilk m.çalar widgetinde bende sapıttımekrana koyuyom hiçbi işlev yapmıyo bu ne yahu diyom kendi kendime sonra biraz araştırdım buldum bunun sayesindeymiş zaten markette bi zooper m.çalar bakarsan orda açıklamada yazıyolar bu uygulamayı kurun diye rica ederim. Kim alıştırdı
nokia radyo android demi o nasıl oluyoAçıklamaya hic bakmadimki nasılsa yaparım diye düşünerek
Bakıyorum birsey atamislar ama özellik yok bi gariplik var diyorum ama baska bir uygulama ile calisacagi hic aklıma gelmemişti
Bu arada nokia radyoyu kullandinmi cihazinda farkli bir radyo yapmışlar guzel olmus
sıkıntı yoksa sorun da yokturSıkıntı yok şaka yaptım ben de kardeşim. O yüzden gülme Smileyi koydum.
Yok bu farklı birsey denemen lazim normal radyo degilnokia radyo android demi o nasıl oluyovalla tunein kullanıyom çok memnunum bence çok güzel fazlasıyla yetiyo artı kayıt özelliğide kullanışlı yeni ekran hazır bu daha güzel oldu garanti veriyom ama yarın paylaşam günde 2 ekran çok
e o kadar övdün denememek ayıp olurYok bu farklı birsey denemen lazim normal radyo degil
Nokia MixRadio installer APK [no root] (*Free* Online/Offline Music Streamer) - MaxiCep
Bende yarin eklerim 2 ekran
Müzik dinlemeyi seviyorsan eminim kullanirsin.e o kadar övdün denememek ayıp olurbi bakalım.
ekrandaki fotoğrafı alabilir miyimGenelde sadelikten hoslanirim...
2 sayfa geride eklemişekrandaki fotoğrafı alabilir miyim
fotoğrafı çok beğendim
aynen geri gidince gördüm bende2 sayfa geride eklemiş
favorilerdenfotoğrafı çok beğendimikonlar falan değişik farklı olmuş bu rec ne işe yarıyo kayıda mı başlıyo hemen
aynen geri gidince gördüm bende
ekranlar iyi olmus yalnız gene karikiza başlamışin[emoji18] cicek böcek kesilmisfotoğrafı çok beğendimikonlar falan değişik farklı olmuş bu rec ne işe yarıyo kayıda mı başlıyo hemen
aynen geri gidince gördüm bende
Ekran eklememiskiekranlar iyi olmus yalnız gene karikiza başlamışin[emoji18] cicek böcek kesilmis
najanaja abiyi alintilicaktim tuh be[emoji17]Ekran eklememiski
hep @Bahadir_fb ın yüzünden geçenlerde o soktu kafamaekranlar iyi olmus yalnız gene karikiza başlamışin[emoji18] cicek böcek kesilmis
kayıt güzel olmaz ben 320 kbps buluyom misfavorilerdenikonları sevdim açıkçası ama yazılı olduğu için bütün uygulamalar uygulamayınca geri kalan sırıtyo hatta nikimi bile yazdım ikonlardan soundhound müzik uygulaması var orda dinlediğini kaydediyo ama ben onu tele kaydediyo sanmıştım meğer sadece kendi profiline kaydediyomuş
bende dedim noluyozEkran eklememiski
möhim deil ben anladımnajanaja abiyi alintilicaktim tuh be[emoji17]
Ee abine yaptiysan yorum biraz uygun olmamış bence ama yinede aranizdaki samimiyeti bilmedigimden araya girmiyimnajanaja abiyi alintilicaktim tuh be[emoji17]
bu aralar benimde islerim kesat[emoji18]hep @Bahadir_fb ın yüzünden geçenlerde o soktu kafamabida olmıcak söz demiyem de arada olabilir belki yarın ki ekran senin için olsun beğeneceğini umduğum bi ekran olacak
NOT : duvarkağıdım karıkız deil
ya bende zaten sevdiğim bi müzik olursa kaydı bulunsun sonra netten bulurum diye benimde kesin kuralımdır sadece 320 bulurum ve pc den taglayıp albüm resmi ekler öle atarım telekayıt güzel olmaz ben 320 kbps buluyom mis
bende dedim noluyoz
çık aradan sen bakayımEe abine yaptiysan yorum biraz uygun olmamış bence ama yinede aranizdaki samimiyeti bilmedigimden araya girmiyim
[emoji18] Biraz icten gelen duygu benimki cok iyi tanıyorum artik hem bisi demez o bana[emoji3]Ee abine yaptiysan yorum biraz uygun olmamış bence ama yinede aranizdaki samimiyeti bilmedigimden araya girmiyim
sen çok duygusal takılır oldun zaten[emoji18] Biraz icten gelen duygu benimki cok iyi tanıyorum artik hem bisi demez o bana[emoji3]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?