Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sıkıntı yok şaka yaptım ben de kardeşim. O yüzden gülme Smileyi koydum.

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
nokia radyo android demi o nasıl oluyo valla tunein kullanıyom çok memnunum bence çok güzel fazlasıyla yetiyo artı kayıt özelliğide kullanışlı yeni ekran hazır bu daha güzel oldu garanti veriyom ama yarın paylaşam günde 2 ekran çok
Sıkıntı yok şaka yaptım ben de kardeşim. O yüzden gülme Smileyi koydum.
sıkıntı yoksa sorun da yoktur smiley önemlidir cümleyi vurgular

Tepkiler: TeknoÖmer ve Bahadir_fb
e o kadar övdün denememek ayıp olur bi bakalım.
Müzik dinlemeyi seviyorsan eminim kullanirsin.
Sevdiğin tarzda müzikler çalıyor ve kendi listeleri var. Sıkılmadan radyo dinleyebilirsin yani dj ve reklam sıkıntisida yok tabiki

najanaja

Üye
fotoğrafı çok beğendim ikonlar falan değişik farklı olmuş bu rec ne işe yarıyo kayıda mı başlıyo hemen
aynen geri gidince gördüm bende
favorilerden ikonları sevdim açıkçası ama yazılı olduğu için bütün uygulamalar uygulamayınca geri kalan sırıtyo hatta nikimi bile yazdım ikonlardan soundhound müzik uygulaması var orda dinlediğini kaydediyo ama ben onu tele kaydediyo sanmıştım meğer sadece kendi profiline kaydediyomuş

Tepkiler: sLeepLe

Anil-D

Üye
fotoğrafı çok beğendim ikonlar falan değişik farklı olmuş bu rec ne işe yarıyo kayıda mı başlıyo hemen
aynen geri gidince gördüm bende
ekranlar iyi olmus yalnız gene karikiza başlamışin[emoji18] cicek böcek kesilmis

Tepkiler: najanaja ve Bahadir_fb

najanaja

Üye
ekranlar iyi olmus yalnız gene karikiza başlamışin[emoji18] cicek böcek kesilmis
hep @Bahadir_fb ın yüzünden geçenlerde o soktu kafama bida olmıcak söz demiyem de arada olabilir belki yarın ki ekran senin için olsun beğeneceğini umduğum bi ekran olacak
NOT : duvarkağıdım karıkız deil

Tepkiler: Anil-D ve sLeepLe

sLeepLe

Üye
kayıt güzel olmaz ben 320 kbps buluyom mis
Ekran eklememiski
bende dedim noluyoz

Anil-D

Üye
bu aralar benimde islerim kesat[emoji18]

najanaja

Üye
kayıt güzel olmaz ben 320 kbps buluyom mis
bende dedim noluyoz
ya bende zaten sevdiğim bi müzik olursa kaydı bulunsun sonra netten bulurum diye benimde kesin kuralımdır sadece 320 bulurum ve pc den taglayıp albüm resmi ekler öle atarım tele
Ee abine yaptiysan yorum biraz uygun olmamış bence ama yinede aranizdaki samimiyeti bilmedigimden araya girmiyim
çık aradan sen bakayım

Tepkiler: sLeepLe, Anil-D ve Bahadir_fb

Anil-D

Üye
Ee abine yaptiysan yorum biraz uygun olmamış bence ama yinede aranizdaki samimiyeti bilmedigimden araya girmiyim
[emoji18] Biraz icten gelen duygu benimki cok iyi tanıyorum artik hem bisi demez o bana[emoji3]

najanaja

Üye
[emoji18] Biraz icten gelen duygu benimki cok iyi tanıyorum artik hem bisi demez o bana[emoji3]
sen çok duygusal takılır oldun zaten yav bi günde şöle güldüğünü şen şakrak olduğunu görelim

Tepkiler: Bahadir_fb