YaşlıTaşCocuk54
Üye
bana kalırsa güzeldeğişiklik güzel mi çirkin mi![]()

bana kalırsa güzeldeğişiklik güzel mi çirkin mi![]()

Aslında öyle.wallpaper alsana derken paket hazırlayıp paylaşmı demek istedin?

bizden kaçmaz dion yaniHe ismini yazmışsın kaçarmi
Benim ekrana baktinmi dün ekledim![]()
yok görmedim bazan bildirim gelmiyo paylaşırken adımı anarsan kaçırmam 
Aslında öyle.
Çok hoşlar @Bahadir_fb için attıkların.![]()

yine güzel ve sade bi ekran. sende çok sade takılır oldun artıkEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve daha uyumlu olmaya başladı ekranların. önceden açıkçası duvarkağıtların biraz uyumsuz oluyodu nokia zamanında da burda da
ama son ekranların çok çok iyi
duvarkağıdı deyip geçme ekranı ekran yapan öncelikle budur bence
sağlam bi resim olursa bide diğer küçük pürüzleri görmüyo insanın gözü 
Anacaktimda dedim nasılsa bakarbizden kaçmaz dion yaniyok görmedim bazan bildirim gelmiyo paylaşırken adımı anarsan kaçırmam
![]()

valla kusura bakma be kardeşim artık böle şeylerle pek uğraşmıyorum symbian da çok yaptım duvarkağıdı widget hatta üşenmedim bi tane de tema yapmıştım çok zor iş mişAslında öyle.
Çok hoşlar @Bahadir_fb için attıkların.![]()
1000 tane deil milyon tane resim vardır elimde arşivim çok çok geniştir ve çoğu çok sağlamdır özel araştırırım böyle forumlarda telefon için paylaşılmış falan resimleri almam çünkü onlar herkeste var
ben bulunması zor olanları tercih ederim
aynen o yüzden ben genelde aslında benim favoriyi kullanıyorum biliyosun onu menüdeki bütün ikonlar değişiyo onda en sağlam tema benceAnacaktimda dedim nasılsa bakar
Bu ikon eksikligide canımı sıkmaya başladı paket güzel ama hep eksik çıkıyor. Go temaları gibi maske kullansalar aslinda sorunda çıkmaz![]()

valla kusura bakma be kardeşim artık böle şeylerle pek uğraşmıyorum symbian da çok yaptım duvarkağıdı widget hatta üşenmedim bi tane de tema yapmıştım çok zor iş miş1000 tane deil milyon tane resim vardır elimde arşivim çok çok geniştir ve çoğu çok sağlamdır özel araştırırım böyle forumlarda telefon için paylaşılmış falan resimleri almam çünkü onlar herkeste var
ben bulunması zor olanları tercih ederim
![]()

Aslında renkli duvar kagitlarida hoşuma gidiyor ama koyu renklerde iyi duruyor ekrandayine güzel ve sade bi ekran. sende çok sade takılır oldun artıkve daha uyumlu olmaya başladı ekranların. önceden açıkçası duvarkağıtların biraz uyumsuz oluyodu nokia zamanında da burda da
ama son ekranların çok çok iyi
duvarkağıdı deyip geçme ekranı ekran yapan öncelikle budur bence
sağlam bi resim olursa bide diğer küçük pürüzleri görmüyo insanın gözü
![]()

ama sende hiçmi duvarkağıdın yok be kardeşim ne kullansan bundan iyidir kusura bakma ama
bahadır a dediğim nokta bu işte ben şuan senin ekrandakileri görmüyorum direkt resim gözüme batıyo ve ekranı kapatıyo illaki zevkler tartışılmaz sen severek kullanmışsındır belki ama bana aykırı
aynen onu bende çok yaşıyomAslında renkli duvar kagitlarida hoşuma gidiyor ama koyu renklerde iyi duruyor ekranda
Dedigin gibi mesela adam paketi paylasmis ekranlara bakiyorsun super deyip indiriyon.
Yukluyorsun arka plan kötü secince; bune la dolandiricilar verin parami geri![]()
önizlemelere bakıyom on numara bi yüklüyom benim kullanmak istediğim resimlerde pert oluyo
aslında başka bi paketle hazırlıcaktım ama bu resim üzerinde kötü durdu onu koyu bi resim üzerinde hazırlıycam. önce bu resimle hazırlamak istedim zamanında çok aramıştım bunu nokai da bile favorimdi 
Senden istedim ya son zamankiler gibi.ama sende hiçmi duvarkağıdın yok be kardeşim ne kullansan bundan iyidir kusura bakma amabahadır a dediğim nokta bu işte ben şuan senin ekrandakileri görmüyorum direkt resim gözüme batıyo ve ekranı kapatıyo illaki zevkler tartışılmaz sen severek kullanmışsındır belki ama bana aykırı
aynen onu bende çok yaşıyomönizlemelere bakıyom on numara bi yüklüyom benim kullanmak istediğim resimlerde pert oluyo
aslında başka bi paketle hazırlıcaktım ama bu resim üzerinde kötü durdu onu koyu bi resim üzerinde hazırlıycam. önce bu resimle hazırlamak istedim zamanında çok aramıştım bunu nokai da bile favorimdi
![]()

cümleyi tam algılayamadımSenden istedim ya son zamankiler gibi.
benden resim mi istemiştin? bak bu bi nebze daha iyi ikonlarada da uyum sağlamış 
Hocam özelden mesaj atılmıyor.cümleyi tam algılayamadımbenden resim mi istemiştin? bak bu bi nebze daha iyi ikonlarada da uyum sağlamış
![]()

biliyorumHocam özelden mesaj atılmıyor.![]()
burdan söyleyebilirsin çekinme
özel i açtım mı çok msj geliyo 
Soracaktim unuttum hatirlamisken sorayimbiliyorumburdan söyleyebilirsin çekinme
![]()

bunu kur uygulamayı aç aşağıya doğru indinmi zooper uccw falan görecen hangisini kullanıyosan yanındaki tıkı işaretle o kadarSoracaktim unuttum hatirlamisken sorayim
Bu zooper widget muzik temaları var ya bunları muzikcalarla nasil esliyoruz biliyormusun?
normal herhangi bi müzikçalar da dinlerken zooper widgette görünüyo hatta radyo dinlerken bile tunein de falan çalışıyo 
telefonu karman çorman yaptım ya geçengün kafam esti bi temizlik yaptım 
Women'lı duvar kağıtları ve desenli tarz varsa atsana hocam.biliyorumburdan söyleyebilirsin çekinme
![]()

Evet oldu teşekkürler dostumbunu kur uygulamayı aç aşağıya doğru indinmi zooper uccw falan görecen hangisini kullanıyosan yanındaki tıkı işaretle o kadarnormal herhangi bi müzikçalar da dinlerken zooper widgette görünüyo hatta radyo dinlerken bile tunein de falan çalışıyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu arada ben zooper uccw hepsini kaldırdımtelefonu karman çorman yaptım ya geçengün kafam esti bi temizlik yaptım
![]()

dediğim gibi kardeşim yanlış anlama resim paylaşmıyorum da vermiyorum da bende kati kuraldır artı kuralımın biride istememektir hayatta kimseden istemem kendim bulurum çünküWomen'lı duvar kağıtları ve desenli tarz varsa atsana hocam.![]()
bulamıcam resim yoktur bi göreyim yeter o yüzden istemem
üzgünüm bu konuda seni kırmak zorunda kalacağım
ilk m.çalar widgetinde bende sapıttımEvet oldu teşekkürler dostum
Bende diyorum tema yapmışlar işlevi yok
bikac tane muzikcalar widget ayarliyimda ekran sayısını ikiye cikaririm
Bende bir ara uccw ye sarmistim arşiv 500 mb filan bulunca kaldirdim cihazdan
Şimdilik zooper iyi gidiyor![]()
ekrana koyuyom hiçbi işlev yapmıyo bu ne yahu diyom kendi kendime
sonra biraz araştırdım buldum bunun sayesindeymiş
zaten markette bi zooper m.çalar bakarsan orda açıklamada yazıyolar bu uygulamayı kurun diye
rica ederim. Kim alıştırdı 
Açıklamaya hic bakmadimki nasılsa yaparım diye düşünerekdediğim gibi kardeşim yanlış anlama resim paylaşmıyorum da vermiyorum da bende kati kuraldır artı kuralımın biride istememektir hayatta kimseden istemem kendim bulurum çünkübulamıcam resim yoktur bi göreyim yeter o yüzden istemem
üzgünüm bu konuda seni kırmak zorunda kalacağım
ilk m.çalar widgetinde bende sapıttımekrana koyuyom hiçbi işlev yapmıyo bu ne yahu diyom kendi kendime
sonra biraz araştırdım buldum bunun sayesindeymiş
zaten markette bi zooper m.çalar bakarsan orda açıklamada yazıyolar bu uygulamayı kurun diye
rica ederim. Kim alıştırdı
![]()