Bakuman izleyen-okuyan herkes bilir ama ben yine de anlatayım ;
Bakuman adlı manga serisinin-animenin dahi - sempatik - psikopat karakteri.Bakumanı anlatayım kısaca ;
Bakuman 2 arkadaşın hayallerini gerçekleştirmek için yaptıklarını anlatan bir manga serisidir.2 arkadaştan birisi bir kızla karşılıklı ilginç bir aşk beslemektedir.Kızla beraber hayallerini gerçekleştirene kadar buluşmama kararı alırlar ki çocuğun hayali ünlü bir mangaka olup mangasının animeye uyarlanmasıdır.Arkadaşıyla beraber manga yapmaya başlarlar ve en büyük rakipleri ve arkadaşları nickimin ve avatarımın sahibi Niizuma Eiji'dir.Niizuma 15 yaşında bir dahidir ve okul saatleri, yeme içme tuvalet ihtiyaçları dışında sadece manga çizmektedir.Çok güzel bir anime doğaüstü şeyler yok fakat gerçekten kendine bağlar.İçinde bol bol aşk, dram, heyecan ve komedi bulunur.
İşte nick avatarımın hikayesi bu.Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim manga japon çizgi romanlarına verilen adtır.Bunu çizenlere ise mangaka denir.Animeler ise zamanında Japonya'da yeterli seviyede oyuncu olmadığı için dizileştirilememiş mangaların olduğu gibi çizimleriyle dizileştirilmesidir.Ayrıca anime izlemeyen yoktur diyebilirim.Pokemon, digimon, Yu-Gi-Oh, beyblade hepsi anime örneğidir.Çocuklar için animeler olabilir ama bütün animeler çocuklar için değildir.Çizgi filmlerle çok karıştırılır ama çizgi film ile pek alakası yoktur içerik bakımından hatta +18 mangalarda bulunmaktadır.
Böyle bi konu açacaktım baktım ki varmış sanki hort oldu
Lise 2 de dersten kaçar Age of Empires III oynardık orada benim nickim CABBAR idi sonra sitelere üye olmak için girdiğimde böyle bi nick ile başka birisinin olduğu uyarısını alırdım. Ben kelimeleri tersten çevirip okuyabilirim nicki de öyle yaptım RABBAC yaptım baktım birkaç sitede o da var son çare rabbace yaptım Bu bana patentli artık
avatar: V For Vendetta'da hayranı olduğum adam V.
Nick:2012 kasımının ortasında çıkcak gene hayranı olduğum call of duty serisinin en yeni oyunu black ops 2 ..
Avatarım Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk. Onu tanımayan bir zahmet kafasına sıksın. Boşuna yaşamasına gerek yok.
Nick ise aile bireylerim Kızımın adı , oğlumun adı , benim adım ve eşimin adı.
Aybin.kilic : {A} smin {Y} ağmur , {B} oran , {İ} smail {N} azife. Kılıç soyadım.
Imzamdada yazmışım zaten.
Ablam herolyn yapmisti mt2 de adini. Ben de begendm heroataya cevirdim. O gun bu gundur heroata ile baslayan nickler bnmdir baska forumlardada. Heroatabrk heroataberk heroatatr heroatabrktr heroataberktr heroataTR falan .d
Nickim: bundan 3-4 sene önce oynayan bir dizinin yalnızca 5 bölümde kaptan pilot diyaloğu geçiyordu, üye olurken kaptan yazdım kabul etmedi, kaptanpilot yine olmadı bende başa ve sona 3 alt tire koydum daha hoşuma gitti öyle yani
Avatar ise; Güney Kore'de ünlü bir sanatçıdır Suzy Bae
ilk internete mail hesabı acmak icin mynet e girip üye olmak istedigimde kullanıcı adına ferdi yazınca bu olmaz ferdi866 olsun dedi saolsun mynet benimde kafama yattı ve kac senediro şekildedewam ediyorum başka bir anlamı yok ama herkes 866 neh diye merak edip soruyor bende bana özel hir şifre diyorum teşekkürler mynet