selek95
Üye
Mrb buyuk ihtimalle konuyu yanlis yere aciyorum ama cep telefonundan anca bu kadar soruma gelince ben nete cep telefonu araciligiyla baglaniyorum ve rarli dosyalari indirsemde telde acilmiyo jar uzantili dosyalari nerden bulcam biraz karisik oldu ama
usta benim sorun biraz çetrefilli. 6300 telefonum var. hafıza kartı durup dururken şifre istemeye başladı ve kaldıramıyorum. virus gibi birşey sanırım yardımcı olursan pek makbule geçecek
Ya 2700 için ayrıntılı batarya göstergesi var mı ?
nokia 6500 s için el feneri purogramı varmı şimdiden teşekürler
çin malı 5130 var 240x320 oyunlar yukluyorum acıyor ama goruntu ekrana cok buyuk gelıyor ve bu telefona java uygulamalar yukleyebılırmıyız program vs
Mrb buyuk ihtimalle konuyu yanlis yere aciyorum ama cep telefonundan anca bu kadar soruma gelince ben nete cep telefonu araciligiyla baglaniyorum ve rarli dosyalari indirsemde telde acilmiyo jar uzantili dosyalari nerden bulcam biraz karisik oldu ama
6300 için arama engelleme programı arıyorum advanced calla manager yada black list gibi
s40 olan 6300 de çalışması lazım ayrıca yada sing pronlemi olmaması tercihimdir
şimdiden teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
6300 için arama engelleme programı arıyorum advanced calla manager yada black list gibi
s40 olan 6300 de çalışması lazım ayrıca yada sing pronlemi olmaması tercihimdir
şimdiden teşekkürler
yokmu yardımcı olabilecek kimse bilgisi olan olmayan fikir verebilecek veremeyecek??????
kimsemi yok?
bana bir 5130'da çalışan tarayıcı önerirmisin opera hariç
s.a benim telefon 5130 hafıza kartına şifre koymak istiyorum+
arkadaşım nokia x3-02 telefon görüşme esnasında otomatik görüşmeleri kaydeden program varmı....teşekkürler
selam ben 6131 kullanıyorum telefona usb kablosu ile 2 mb tan büyük dosya atamıyorum bunun bi çözümü varsa bi yardım etkardeş... [uygulamayı atınca öge telefona kaydetmek için çok büyük diyor]
acil yadımlarını bekliyorum......
kardes benıımde e71 var ama vıdeo oynayatabılcek bır program tarayıcı bulamadım skyfıre desteklemıyo zıp dosyası var RAR dosyası ındıremıyom bulamıyom
yardım edersen sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?