T i B i A M E
Üye
Saat 7'de alarm kurulu seni bilmem ama urfanin bir ucundan karakopruye gidiyorum. Ne kadar uzun bir yol oldugunu tahmin edebilirsin![]()
uyyy bilmemmi bende tokiye gidiyorum

Saat 7'de alarm kurulu seni bilmem ama urfanin bir ucundan karakopruye gidiyorum. Ne kadar uzun bir yol oldugunu tahmin edebilirsin![]()

sabah 6 da sabah namazını kılmaya kalkıyorumsonra tekrar 8 de uyanırım ama alarm filan kurmadan fazla uyuyamıyorum uyuduğum saatler ise çok karışık
![]()
sen yanlış konudasın dostum ya burda "her sabah kaçta kalkarsınız?" diye sorulmuş "her öğlen kaçta kalkarsınız diye değil![]()

saat 5:20 de kalkıyorum uykusuzluk hayatımı mahvetti göz altlarım morardı artık uykusuzluktan
kıskandım
- - - Eklendi - - -
supersin![]()

okul başlayalı böyleyiz bu sene bitsin seneye haftada 2 gün okul 3 gün iş olacak erken kalkma yönünden biraz rahatlarım inşallah ben durağa varınca istanbul daha yeni yeni canlanıyorAllah yardımcn olsun..
saat 5:20 de kalkıyorum uykusuzluk hayatımı mahvetti göz altlarım morardı artık uykusuzluktan
evet günaydın millet
günes doğdumuki
uyyy bilmemmi bende tokiye gidiyorum![]()

Aynı durumdayız.saat 5:20 de kalkıyorum uykusuzluk hayatımı mahvetti göz altlarım morardı artık uykusuzluktan