Her Sabah Saat Kaçta KalkıyorsuNuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

bence daha geç kalkanlar var ama yazmıyorlar ki konuyu görmediler ben biliyorum ama kim olduğunu :islik

Kimse Zaaflarını Kolay kolay Açıklayamaz Tahmin ediyorum O zaman o kişi erkek olsaydı ismi temel yada dursun olurdu o mu :d:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Placebo-

Placebo-

Üye
Biri uyandırmadığı takdir de kaçta yatarsam yatayım 12 ile 1 arası kalkarım. Şansımı zorlayıp 3'e kadar uyumuşluğum vardır..

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
7:25 e telefonu kuruyorum erteleyerek saat 8 de kalkıyorum saat 8den sonra telefon da erteleme seçeneği çıkmıyor sadece durdur seçeneği çıkıyor yoksa daha fazla ertelerdim :D

Tuba

Tuba

Üye

Kimse Zaaflarını Kolay kolay Açıklayamaz Tahmin ediyorum O zaman o kişi erkek olsaydı ismi temel yada dursun olurdu o mu :d:
Cıks değil :D yaa konuyu görse yazar çekinmez çağırayım mı :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: tragedie
doctorrr

doctorrr

Üye
7 tatillerde 9

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
7'de kalkıp 5 dk bişeyler yiyip geri yatıp 7.30'da kalkıyorum o 20-25 dk bütün geceye bedel oluyo :D

paradox07

paradox07

Üye
Biri uyandırmadığı takdir de kaçta yatarsam yatayım 12 ile 1 arası kalkarım. Şansımı zorlayıp 3'e kadar uyumuşluğum vardır..

sen yanlış konudasın dostum ya burda "her sabah kaçta kalkarsınız?" diye sorulmuş "her öğlen kaçta kalkarsınız diye değil :zuhaha:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim yanıma yaklaşan yok henüz . Sabah 04.30 ile 05.00 arası kalkıyorum. Bir daha da uyumuyorum.
Neden erken kalkıyorsun diye merak edenler içinde kızım ve oğlum diyebilirim. Oğlum o saatlerde acıkıyor ve kalkıyor. Beşiğini sallayıp gürültü yapıyor. Eh haliyle Anası babası kalkıyor. Eşek sıpası fazla gürültü yapıyor. Haliyle kızımda kalkıyor. Cümbür cemaat ayaktayız yani. :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Revengeful

Emekli Yönetici
6.30 ıcın alarm kuruyorum ama 5dk daha diye diye 7.30u buluyor

• Beğen
Tepkiler: zaza
zaza

zaza

Üye
Saat 7'de alarm kurulu seni bilmem ama urfanin bir ucundan karakopruye gidiyorum. Ne kadar uzun bir yol oldugunu tahmin edebilirsin :)

MrExpert

MrExpert

Üye
6 da uyanıp 7 de kalkıyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt