\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
folfol322

folfol322

Üye
kısa bir bilgi alsam :P ROM Manager ile Rom'u yedekledim, ama dahili hafızaya kaydetti. CWM Recovery klasörü içinde Backup dosyası açmış ve oraya kaydetmiş. Telefona Rom yüklediğimde bu Backup gider mi? ve ayrıca bu backup u hafıza kartına taşısam sorun yaşar mıyım ki acep?

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
bişe olmaz rom yüklersen gider ama!!! Pc ye kopyala derim.

byapsuva54

Üye
Casper via a3316 -r bu model nasıl root edilir bide kitkat rom varmıdır şimdiden teşekkürler

bozok_tr

bozok_tr

Üye
Bi araştırma yaptım öyle yüzeysel Root 360 programıyla rootlamislar senin modeli hocam

byapsuva54

Üye
Verdiğin cevap için teşekkür ederim peki nasıl kullanıldığı hakkında bi bilgin varmı acaba baktım biraz ama hep Çince bu program

bozok_tr

bozok_tr

Üye
Ben kullanmadim ama forumlardan arastirarak bulunur vardır mutlaka bulamazsan vaktim olduğunda ben bi bakarım

foitek

Üye
Merhabalar. Soracağım hususta bir konu açtım ama gözden kaça ihtimaline binaen yazıyorum.
Elime bir tane Galaxy Mega 6.3 geçti. Telefon yurt dışı değil. Ancak cihazın imei klonlanması sebebiyle, imei numarası değiştirilmiş ve samsungun eski bir modeli olan c3053 imei numarası atılmış. Şimdi sorun şu ki; telefon turkcell ve vodafona kullanımında sorun yaratmamasına rağmen avea şebekesini bulmuyor. Tabi telefonda supersu isimli program yüklü olmadığı takdirde turkcell ve vodafona ile de çalışmıyor. Ayrıca imei numarasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama internet hızı da çok yavaş. Telefonu avea hattı ile nasıl kullanabilirim? Yardımcı olursan sevinirim.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar. Soracağım hususta bir konu açtım ama gözden kaça ihtimaline binaen yazıyorum.
Elime bir tane Galaxy Mega 6.3 geçti. Telefon yurt dışı değil. Ancak cihazın imei klonlanması sebebiyle, imei numarası değiştirilmiş ve samsungun eski bir modeli olan c3053 imei numarası atılmış. Şimdi sorun şu ki; telefon turkcell ve vodafona kullanımında sorun yaratmamasına rağmen avea şebekesini bulmuyor. Tabi telefonda supersu isimli program yüklü olmadığı takdirde turkcell ve vodafona ile de çalışmıyor. Ayrıca imei numarasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama internet hızı da çok yavaş. Telefonu avea hattı ile nasıl kullanabilirim? Yardımcı olursan sevinirim.
Yavaşlık imei ile ilgilidir.
Avea hakkında sorun olmaması gerek
Telefona uygun dikkatli oku:)
"Patchli modem ve kernel bul recoveryden flashla" deneyebilirsin.
Yalnız mevcut imeinin silinme riski var bilgine.

mami_13

Üye
Merhaba Samsung galaxy win i8552 cihazım var telefonum rootlu rom yuklemeye calısırken sıstemı sıldım sanırım odin programına baglanamıyorum telefon başlangıçta dowloand modda acılıyor birde recuvery modda acabılıyorum Bütün Sürücüler güncel yalnız odin ve bilgisayar telefonu görmüyor cevaplayan cevaplamayan herkeze Teşekkür ediiyorum Hayırlı Günler

GlasTes

GlasTes

Üye
Merhaba Samsung galaxy win i8552 cihazım var telefonum rootlu rom yuklemeye calısırken sıstemı sıldım sanırım odin programına baglanamıyorum telefon başlangıçta dowloand modda acılıyor birde recuvery modda acabılıyorum Bütün Sürücüler güncel yalnız odin ve bilgisayar telefonu görmüyor cevaplayan cevaplamayan herkeze Teşekkür ediiyorum Hayırlı Günler
İnternetten biraz araştırırsan orj romu bulursun hafıza kartına atıp recoveryden flashlıyabilirsin ヅ

• Beğen
Tepkiler: mami_13
powwet

powwet

Üye
Galaxy Trend Lite ( Gt - S7390 ) için rom varmı varsa bi yardımcı olurmusun baktıgım forumlarda türkçe hiç bir şey bulamadım

mami_13

Üye

blackcemre

Üye
Cihazımda 2.3.6 omu yğkğ 4.1.2 yi yükleyeceğim sitede bu romu inddridim (Almanya) bu indiridğim romda Galaxy S Advance (NFC) GT-I9070P DBT I9070PXXLPE Android 4.1.2 24.04.2013 1165456 Unlock Download File
türkçe dili var mıdır?
Ve cihazın hafızasına göre rom değişir mi?

AIS

AIS

Üye
Linux nasıl kurulur? Sony xperia l. Android 4.2.2

98farom98

98farom98

Üye
S.A kolay gelsin üstad banada bi yardım lazım xperia z2 için root programı varmı kesin olan telden yada pcden fark etmez

98farom98

98farom98

Üye
AIS

AIS

Üye
Üstad ben telefonu pc ye bağlıyorum usb kablosuyla ama olmuyo kingo root görmüyor ya tel de bi sorunmu var acaba ztn medya aktarımı felanda yapamıyorum
Telefon ayarlardan gelişmişi aç sonra usb hata ayıklama seç

98farom98

98farom98

Üye
Telefon ayarlardan gelişmişi aç sonra usb hata ayıklama seç
Yapıyorum bağlandı ama yazılımı yükle diye bişey geldi tel de yükledim bağlandı ama kingo root görmüyor bir türlü

Üst Alt