asker1978
Üye
Framaroot yazın Google'a.Çıkan linklerden Xda Developers sitesinin bulun.Oradaki konudan Framaroot 1.9.3 apk'yı indirin.Nasıl root yapacağınız konusundaki anlatımlar internette mevcut.bana mt6579 işlemcili telefon için root dosyası lazım nasıl atabilirim
cihaz buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonradan gerekti bana acil cwm gerekiyor bulabilirmisin Polypad C518 için cwm (clockworkmod)Maalesef bulamadım.
Fakat root var cwm de istersen yazarım.
Root var mi?Sonradan gerekti bana acil cwm gerekiyor bulabilirmisin Polypad C518 için cwm (clockworkmod)
Buyur kardesimkardeş Sony Xperia Go için GinberBread sürümü 2.3.7) root yapamıyorum da yardımcı olur musun?
Root var bir de yanlış cwm yükledim şimdi tablet cwm modunda sıkıştı düzeltince seninkini yüklerimRoot var mi?
Buyur kardesimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet A dan Z ye sorularınızı bekliyorum
Herkes konu açmaya başlıyınca toplu olması gerektiğini düşündüm.
Lütfen sorularınızı bu konu üzerinden sorunuz.
Özelden soranlara cevap verilmeyecektir.
Bekliyorum
Cici60 arkadaşımızın hazırladığı Samsung galaxy s3 orjinal rom kurma işlemi:
Galaxy S III i9300 - S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Alternatif-Link Performans+ Uzun Şarj - MaxiCepCici60 ın hazırladığı Note 2 orjinal rom konusu:
Galaxy Note 2 N7100 - Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA] - MaxiCep
Samsung Galaxy S3 mini orjinal Recovery Cwm:
Samsung Galaxy S3 Mini Orjinal Recovery / Cwm - MaxiCep
Galaxy s3 mini orjinal recoveryden yüklenebilen root dosyası bir ilkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öncelikle hepinizden özür diliyorum.
Sürekli mobilden girdiğim için oldukça zor oluyor.
Şimdi lütfen araştırmalık(Xxx romu buluver, xxx cwm bul) sorunlarınızı kendiniz halletmeye çalışın.
Benim sizlere yardımım rom yada root yapmadaki yöntemdir.
Siz dosyaları bulun
O kadar zor olmasa gerek ...4.3 rom yazıp aramak.
Veya xxxCwm Xxx root
Adam geliyor bilmemne rom bulsana diyor. Benimde arama tekniğim sizlerle aynı ya googlede arıyorum yada XDA da varsa var yoksa yoktur.
Şimdi herkesin nelere yardım edebileceğimi anlamasını istiyorum.
Elinizde telefon modelinize uygun Rom,cwm,root dosyası varsa hallederiz.
Aksi taktirde mümkünü yok.
Banim yapcağım tek yardım nasıl yükleyeceğinizdir. Yoksa elim ayağım birbirine dolanıyor
Siz Cwm dosyasını bulun yükleriz.
Rootu hadi yinede ayrı tutalım
Çünkü hepsininki aynı hemen hemen.
ROOT NASIL YAPILIR???
Root yapmanın yolları oldukça geniştir.
1-Telefondan direk uygulama ile deneme.
=Framaroot halen Gmdiscovery tarzı telefonlarda işe yarıyor uygulamanın apksını bulup indirin deneyin=
2-Bilgisayar ile
Pc ile root yapmak için DRİVER DOSYASI muhakkak gereklidir.
Googlede arayın
Samsung Usb driver
Lg usb driver
General mobile usb driver
Vs....
İndirip PC nize kurunuz.
Şimdi Pc yi yeniden başlatınız.
Artık pc telefonumuzu tanıyor.
Şimdi bir root yolu seçelim
Samsung ve diğer cihazlar için favori programım Kingo dur.
Ama isteyen mobogenie vs. Pek çok root programı var.
Hepsinde kullanmak için telefonumuz üzerinde yapmamız gereken ufak bir şey var Ayarlar/Geliştirici seçenekleri/Usb hata ayıklama modunu etkin yapınız.
Şimdi kingoyu açınız.
Telefonu pc ye bağlayınız.
Bekleyiniz
Root gelince basın
Sakın kabloyu çekmeyin yoksa fısss tel uçar!!!
Menüde super su varsa root olmuştur .
###########################
CWM nasıl kurulur.?
Cwm kurmak kolaydır.
Android marketten herhangi bir recovery uygulaması indirin önerim Ram Manager Produr.
Bununla cwm kurabilirsiniz.
Olmuyorsa telefonunuz desteklemiyor yada çok kullanılmıyordur.(popüler değildir.)
Xda ya bakın varsa orada vardır. Yoksa başka tek sitede bulamazsınız.
Hatta bozma şansınız bile olabilir her görünene aldanmayın!!!
Rom kurma/custom Rom
Yukarıdakiler tamamsa
Teli kapatıp recovery moda girip
Install zipten indirdiğimiz hafıza kartındaki romu seçip ilerliyoruz.
Sonra bekliyoruz.
Not Hiç kimse size zorla yaptırmıyor
İsteyen yapar isteyen yapmaz.
Yalnızca geliştiriciler için yardımcı olmaya çalıştım. Cihazınıza gelebilecek herhangi sorundan ne ben nede maxicep.com sorumlu tutulamaz.
Anlayışınız için teşekkürler diyerekten anlatımı bitıriyorum...
Bazı cihazlarda olağan durumSon bir yardım lazım cwm mi buldum ama boot loopa giriyor onlarca siteye baktım hiçbiriyle çözüm bulamadım formatlayınca cwm gidiyor hem cwm nin hem de normal sistemin kalmasını sağlamak mümkünmü. Boot loop derken cwm harici hiçbir şey açılmıyor...
Son mesajımı lütfen okuyunuz.Samsung Galaxy Ace 2 (GT I8160) cihazim var 4.1.2 jelly bean sürümü. 4.4 Kitkat ve cihazı hizlandıracak ROM lazım. Bana yardımcı olursan sevinirim.Bir de ROM un inceliklerini anlatırsan iyi olur.Şimdiden saol
Rom Manger google playden indir denekardeş benim telefonda s3 mini value edition rootu buldum ama rom ve cwm bulamadım buna bi bakarmısınkardeş benim telefonda s3 mini value edition rootu buldum ama rom ve cwm bulamadım buna bi bakarmısın
Öncelikle Pc nize Sams. Usb driver kurmanız gerekiyor.selamün aleyküm bende galaxy win gt-i8552 telefon var dün cwm 6,0,4,5 yükledim rom yüklemek için ama daha yüklemeden telefon normal modda hiç açılmamaya başladı ancak recovery modda açılıyor birde download modda açarsan açılıyor başka yok bilgisayarımda da odin telefonu görmüyor
samsun mobile usb modem yüklemnemedi diyor fastboot da aynı pcde media player 11 yüklü samsung usb driver yüklü ama ne yaptıysam odin teli görmüyor yardım ede bilirmisiniz
Rom edit konusunda bilgim yok konuyu açan arkadaşlara sorsan yardım edebilirlerÜstadım yardımcu olursanız çok sevinirim.S4 cihazımda ozcan 3.4 rom kullanıyorum daha önce Hassan rom kullanıyordum Hassan romdaki batarya ikonlarını yada seçtiğim bir ikonu özcan roma uygulamak istiyorum nasıl yapabilirim birde özcan romda Stweak programını çalıştırabileceğim bir kernel varmı sebebi ise kulaklık ses seviyesini burdan çok güzel ayarlayabiliyorum.Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?