Hemen 10 Kontör ya da 5SMS Kazanabilirsiniz!

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hemen 10 Kontör ya da 5SMS Kazanabilirsiniz!
Arkadaşlar Turkcell'de Hattınıza Reklam mesajlarının gelmesi için FIRSAT yazıp 2755 'e mesaj attığınızda 48 saat sonra hattınıza 10 Kontör( Kontörlü hatlar için) ya da 5 SMS ( Faturalı Hatlar için) geliyor.

Kontörünüz geldikten sonra IPTAL yazıp 2755'e SMS gönderdiğinizde Reklam Mesaj alımınız iptal oluyor.

NOT: Servisi iptal edip tekrar üye olduğunuzda 10 Kontör gelmiyor, denenmiştir.

roncatto_84

Üye
Bi atayim bakayım,sanki daha önce FIRSATçılığımı konuşturmuştum ama belki tekrar gelir:)
sagol paylasim için

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim :) Denemekte fayda var ;)

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler bilgi için

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hemen yapıyoruz. Teşekkürler. :oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

POWER

POWER

Üye
iki hatta da denedim. onay mesajının gelmesini bekliyorum. Teşekkürler :)

haydar_ecevit

Üye
Arkadaşlar Turkcell'de Hattınıza Reklam mesajlarının gelmesi için FIRSAT yazıp 2755 'e mesaj attığınızda 48 saat sonra hattınıza 10 Kontör( Kontörlü hatlar için) ya da 5 SMS ( Faturalı Hatlar için) geliyor.

Kontörünüz geldikten sonra IPTAL yazıp 2755'e SMS gönderdiğinizde Reklam Mesaj alımınız iptal oluyor.

NOT: Servisi iptal edip tekrar üye olduğunuzda 10 Kontör gelmiyor, denenmiştir.

sağlasın peki iptal etmesek bize belirli aralıklarla reklamları aldığımız için kontör gelirmi ? birde sms gönderdim kabul edildi mesajı geldi ama kontör yüklenmedi ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Reklam mesajlarından kontör vermiyor. Sadece ilk üyelikte Kontörlü Hatlar için 10 Kontör, Faturalı Hatlar için 5 SMS, Kayıt olduktan 48 saat sonra yükleniyor.

haydar_ecevit

Üye
Reklam mesajlarından kontör vermiyor. Sadece ilk üyelikte Kontörlü Hatlar için 10 Kontör, Faturalı Hatlar için 5 SMS, Kayıt olduktan 48 saat sonra yükleniyor.

tamam teşekkür ederim

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tarih:13.04.2008
Üzerinden çok uzun zaman geçmiş, Yönetim dahi değişti, üyeler hayli hayli değişti.
Konunuzu kiliteyen ben değilim.

KAFKAS KARTALI

Üye
10 kontör için uğraşmaya değmez yaw:oke:

zafeer

Üye
super bişe inşallah benden kontor gitmez çok saol

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaptığım hiç bir paylaşım Kontörünüzün azalması için değil, artması içindir.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
bilgi için saol :oke:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
mesajımı az önce gönderdim bakalım gelecekmi

cenkozgen

cenkozgen

Üye
hocam kampuscel yalan olmaz değil mi? 10 kntr için ugrasmayalım sonra. malum 26dan fazla olduk e ögrenci de değiliz hani :D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu şekilde bir açıklama yapayım.
Şimdiye kadar tanıtımını yaptığım duyuruların hiç birini denemeden yapmadım. Her zaman denedim, kendim gördüm ve paylaştım.

Hiç bir zaman emin olmadığım konu üzerinde yorum yapmadım.

Bu yüzden benim açmış olduğüm konularda:

hocam kampuscel yalan olmaz değil mi? 10 kntr için ugrasmayalım sonra. malum 26dan fazla olduk e ögrenci de değiliz hani

Benzeri şeyler yazmayınız. Katılıp katılmamak sizin elinizde elbette, ama ben sizlere yardımcı olmak, kontör kazanmanızı sağlamak için buradayım. Kontörlerinizin gitmesi için değil!

Üst Alt