Bimcell SMS Paketi İptal Etme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bimcell SMS Paketi İptal Etme
Ülkemizde yer alan üç büyük operatör şirketine alternatif olarak büyük operatör şirketlerinin alt yapısını kullanan fakat farklı isimler altında çalışmalarını sürdüren şirketlerde mevcut. Bunlardan bir tanesi olan Bimcell sahip olduğu uygun fiyatlı paketleri ve bol hediyeleri sayesinde yüz binlerce müşteriye sahip bilinen operatörlerden bir tanesi diyebiliriz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şirketin en popüler paketlerinden biri olan Bimcell SMS paketi sayesinde ayda 5 Türk Lirasına 1000 SMS satın alabiliyorsunuz. Ayrıca ay içerisinde dilediğiniz kadar Bimcell SMS paketinden satın alabiliyorsunuz. Bu yazıda fazla satın aldığınız veya kullanmak istemediğiniz zaman Bimcell sms paketi nasıl iptal edilir onu anlatacağım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle eğer 1000SMS yazıp 4551'e göndererek veya Bimcell hat takılı olan telefon üzerinden *120# tuşladıktan sonra SMS paketleri'ni seçerek bu sms paketini satın aldıysanız ve iptal etmek istiyorsanız aşağıdaki gibi sadece kısa bir mesaj atarak Bimcell SMS paket iptali yapabilirsiniz.

Bimcell SMS Paketi Nasıl İptal Edilir ?

Bunun için Bimcell hat takılı olan telefon üzerinden IPTAL1000SMS yazıp 4551’e kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. Bu sayede mevcut paketinizi iptal edebilirsiniz. Daha önce satın almış olduğunuz mesaj hakları ise bir ay boyunca hattınızda kullanılabilir olacaktır. Yani iptal ettikten sonra kalan haklarınızı bir ay içerisinde kullanmaya devam edebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt