hem S2 hem de Sensation kullandiysaniz bi yorum lutfen ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
hem S2 hem de Sensation kullandiysaniz bi yorum lutfen ;)
arkadaslar, gecen hafta actigim konuda bazi konular aydinlandi kafamda. Ama hala kararsizim. Neredeyse her ayrintilarini biliyorum her iki cihazin, fakat bu sefer de her iki cihazi kullananlarin yorumunu bilmek isterim. O zaman daha iyi karar vere bilirim. Mesela bi arkadas yazmisti S2 den XE'ye gectim memnunum diye.. Yorumlariniz icin saolun. Bi de memnun olup olmama sebebini yazarsaniz daha iyi olur :)

tutkum_0101

Üye
arkadaşım ben s2 kullanıyorm arkadşmda da sensation var . özellik farklarını biliyorsun zaten ama kullanım farkları var. mesela s2 bana göre çok daha şık. ekran ve renkler daha canlı fakat sensationun çözünürlüğü fazla yani detaylar daha fazla. aslında bu pek de fark etmiyor. ayrıcalıkları da var. mesela dead space gibi bir oyunu ben indirdim oynuyorum ama onun telefonu desteklemiyor. bu da çözünürlük yüzünden. hıı samsung fan filan değilim bu arada

İncİnat

İncİnat

Üye
o arkadaş benim sanırım :) 5 gün kadar s2 kullandım sonra iade edip xe aldım en ufak bir pişmanlığım yok

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ikisinden de memnun kalırsın diye düşünüyorum ama şöyle bişey söyleyebilirim sadece
kardeş sense arayüzü güzel görünüyo ama o da işlemciyi biraz daha yoruyo ve buda şarjın biraz daha çabuk bitmesine neden oluyo ve ekranı da lcd bu da şarjın biraz daha çabuk bitmesine neden oluyor
s2 nin de tek sorunu ısınma ama o da sadece oyun oynamayı abartırsan ortaya çıkıyo
performans açısından bence ikisi arasında çok bi fark olmaz diye düşünüyorum ama buna ikisini de kullananlar biraz daha iyi bilebilir performans farkını
ikisinide kullanan arkadaşlar anlatabilirse iyi olur

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
evet. Yorumlar icin saolun arkadaslar. Mevzu bir az hassas. Sense sadece sarji cabuk bitiriyor oylemi? bence ufak kasma bile olmaz 1,5 ghz de..

İncİnat

İncİnat

Üye
bak dostum xe 1.5 ghz - s2 1.2 (ikisi de çift çekirdek ona lafım yok) xe de beatsaudio ses kartı var ayrıca harika bir kulaklığı var araştırırsan o kulaklığın yaklaşık 150 tl olduğunu görürsün .. xe de oyun oynarken herhangi bir kasma veya donma yok ayrıca ısınma da yok alienware gibi telefon :) sense arayüzü istediği kadar ram veya şarj yesin 768 mb ram harca harca bitmez :D ayrıca benim şarj sorunum yok 2-3 gün dayanıyor

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kasma olmaz zaten ondan bahsetmiyoruz
ikiside performansı yüksek aletler hangisini alırsan al pişman olmayacağın kesin
ram konusuna gelince eğer 2-3 yada daha fazla sağlam oyunu aynı anda açmazsan zaten 768 mb geçemezsin ki heralde kimse 2-3 oyunu aynı anda açıp oynamıyordur zaten
şarj sorunu eğer telefon gibi kullanıyosan zaten ikiside sorun çıkarmaz ama oyundu internetti kullanırsan o zaman benim dediğim geçerli olabilir mesala S2 yi eğer telefon gibi kullanırsan 4 gün falan dayanıyo ama biraz internet oyun oynarsan 2 gün ama oyunu ve int abartırsan 1 gün gidiyo XE konusundada arkadaş söylemiş bana 2 gün dayanıyo diye

fasilyeee

Üye
sensationu kesinlikle alma tavsiye etmiyorum samsumg s2 ise harika ikisinide kullandım ama ikiside ısınıyor oyun oynarken s2 daha çok ısınıyor ama s2 daha iyi çünkü dahili 8 gb hafızası var ve 1080p mkv filmleri çok iyi oynatıyor ilerletirken sorun olmuyor ama sensation da takılmalar oluyor ayrıca kullandığım hafıza kartı 16 gb class 10 dur hanı birisi cıkıpta demesın kart dandik o nedenle takılma olur işin özü ikiside ısınıyor illaki birisini alacaksan kesinlikle s2 yi al ama uzun süre oyun yonarım dersen htc incredible s al kesinlikle ısınmıyor sana kalmış ama sakın hata yapıpta sensation u alma....

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş şimdi farkettimde sen başlığa sensation yazmışsın ama altına yazdıklarında XE den bahsetmişsin
eğer normal sensationdan bahsediyorsan kesinlikle S2 ama XE den bahsediyorsan gerekli yorumları yaptım zaten

franzliszt

franzliszt

Üye
bak dostum xe 1.5 ghz - s2 1.2 (ikisi de çift çekirdek ona lafım yok) xe de beatsaudio ses kartı var ayrıca harika bir kulaklığı var araştırırsan o kulaklığın yaklaşık 150 tl olduğunu görürsün .. xe de oyun oynarken herhangi bir kasma veya donma yok ayrıca ısınma da yok alienware gibi telefon :) sense arayüzü istediği kadar ram veya şarj yesin 768 mb ram harca harca bitmez :D ayrıca benim şarj sorunum yok 2-3 gün dayanıyor

orion cpu nun performansı çok daha iyi ve artı sgs2 de 1gb ram var bu yüzden 1.5ghz lik cihaz gerek browser testlerinde gerek oyun açılışlarında nispeten daha geç kalıyor youtube da videolar mevcut ve sgs2 özel romlarla bu hıza hız katıyor.artı unutmayalım sgs2 de yamaha ses çipi mevcut diğer samsung üst modeller hep wolfson kullanır ses kalitesini anlayın. artı bende beats monster solo hd var ve gayet bomba gibi kulaklıklarım kafamda titriyor sgs2 de :))(arkadaşımın htc xl indede denedik kesinlikle yamaha çok daha başarılı biraz reklam yapmış bence htc )

----------Eklendi @ 01:39:38 ---------- Yazıldı @ 01:30:03 ----------

sonuna kadar detaylı inceleyin

----------Eklendi @ 01:45:24 ---------- Yazıldı @ 01:39:38 ----------

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve enaa_881

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tum yorumlariniz icin tesekkur arkadaslar. S2 yi overclock yapabilirmiyiz? 0.2, 0.3 ghz falan )))

----------Eklendi @ 15:24:48 ---------- Yazıldı @ 15:22:45 ----------

orion cpu nun performansı çok daha iyi ve artı sgs2 de 1gb ram var bu yüzden 1.5ghz lik cihaz gerek browser testlerinde gerek oyun açılışlarında nispeten daha geç kalıyor youtube da videolar mevcut ve sgs2 özel romlarla bu hıza hız katıyor.artı unutmayalım sgs2 de yamaha ses çipi mevcut diğer samsung üst modeller hep wolfson kullanır ses kalitesini anlayın. artı bende beats monster solo hd var ve gayet bomba gibi kulaklıklarım kafamda titriyor sgs2 de :))(arkadaşımın htc xl indede denedik kesinlikle yamaha çok daha başarılı biraz reklam yapmış bence htc )

----------Eklendi @ 01:39:38 ---------- Yazıldı @ 01:30:03 ----------

sonuna kadar detaylı inceleyin

----------Eklendi @ 01:45:24 ---------- Yazıldı @ 01:39:38 ----------

o zaman samsungun da ses kalitesi iyi diyorsunuz... Tamam. Anladim onu da. Bi tek aklimda htc'nin artisi gibi sense arayuzunun efektleri kaldi. Bu konuda fikriniz ne? Touchwiz cok mu geri kalir kullanislilik acisindan? Fonksiyon olarak iyi oldugunu duymustum ama ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tum yorumlariniz icin tesekkur arkadaslar. S2 yi overclock yapabilirmiyiz? 0.2, 0.3 ghz falan )))

----------Eklendi @ 15:24:48 ---------- Yazıldı @ 15:22:45 ----------

o zaman samsungun da ses kalitesi iyi diyorsunuz... Tamam. Anladim onu da. Bi tek aklimda htc'nin artisi gibi sense arayuzunun efektleri kaldi. Bu konuda fikriniz ne? Touchwiz cok mu geri kalir kullanislilik acisindan? Fonksiyon olarak iyi oldugunu duymustum ama ;)

bence ana ekran ve menu dışında touchwiz daha kullanışlı.

İncİnat

İncİnat

Üye
ana ekran ve menuden başka ne kaldı ki:) ayrıca xe deki ses kalitesini hiçbir şeye değişmem

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ana ekran ve menuden başka ne kaldı ki:) ayrıca xe deki ses kalitesini hiçbir şeye değişmem

çok şey kalıyor geriye. Ayrıca Menu dert edilecek bi şey değil ama sense'in menüsü daha çok hoşuma gidiyor.

franzliszt

franzliszt

Üye
ben sadece arayüz diye hızdan vazgeçmem :) ayrıca bildiğim kadarıyla galaxys2 ciddi overlock olabilen bir cihaz hiç denemedim yeterli olduğu için izlerseniz görürsünüz;

----------Eklendi @ 15:16:31 ---------- Yazıldı @ 15:12:21 ----------

şu videodan sonra kim htc alır biri bana anlatsın

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
enaa_881

enaa_881

Üye
touchwiz sense'in yanında geride kalacak bi arayüz değil ikisininde güzel ve özel yanları var ha illa sense arayüzü istiyorum dersen ona benzer launcherlar var kur kullan yada çok kullanışlı launcherlar var kur onları kullan
overclock konusunda da S2 1.6 ghz in üstündeki hızlara çıkabiliyor

murat3702

murat3702

Üye
Xe bilmem ama normal sensatlon satıp s2 aldım iyikide öyle yapmışım.

tahsn85

Üye
videolardanda anlaşıldığı üzere samsung galaxy s2 hız bakımından bariz üstün.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Waveman

Waveman

Üye
Sensation biraz ağır basıyor özellik olarakta biraz daha üstün sensation al derim

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
iyice kararsiz biraktiniz bu arkadasinizi )))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt