Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android kullanıcıları Samsung müzik çalar albüm bi yardım lutfen
Sponsorlu Bağlantılar
avast
Üye
Konu Sahibi
Android kullanıcıları Samsung müzik çalar albüm bi yardım lutfen
arkadaslar android kullanıyorum ama bi konudan memnun degilim cihazım galaxy mini2 s6500 simdi bu muzik caların album kapak resimlerini apple iphone daki gibi nasıl ayarlarız ben beceremedim bi yardım lutfen
arkadaslar android kullanıyorum ama bi konudan memnun degilim cihazım galaxy mini2 s6500 simdi bu muzik caların album kapak resimlerini apple iphone daki gibi nasıl ayarlarız ben beceremedim bi yardım lutfen
Google play den itag pro indir. Itagpro muziklerinin ismine ve album adina bakarak album resmi arar. Ama istersen tek tek album yuklemek yerine itag da baslangicta fech missing cover a tiklayarak kendisi arkaplanda otamatik olarak butun muzik album kapaklarini yukler ve muzik playerda gozukur. Gercekten cok iyi uygulama. Yanliz bunu yaparken eger bazilarini album kapaklari gelmessr itag uzerinden o muzige bak. Cunku bazi muzik indirme siteleri muziklerin album afi kismina kendi internet site adini koyuyor. Haliylede album kapagi cikmayabilir