Help plsss:)Nokıa E71 ile ilgili herşey!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ferdici ferhat

ferdici ferhat

Üye
arkadaş öncelikle kvk dan ovimağzaya (markete) ücretsiz üye ol orada neler var neler kolay gelsin

akıncıqökçe

akıncıqökçe

Üye
telefonun yavaşlaması bazı versiyonlarda oluyor, benmkinde yok ama yeni çıkanlarda var, bunun için yazma dilini
nokıa e71 mesaj yazarken 3. satırdan sonra agırlaşmaya başlıyor bir çözüm lütfen
ingilizce yapmanız genelde yeterli oluyor

babasekil

Üye
joystick ışıgı << tercihlerde canlılık ışığı var ordan kapatabilirsiniz ve birde ayarlar kişiselleştirme bildirim ışığı burdan ayarlayabilirsiniz :))

zorro_666

Üye
Bu arada, E71'e uyumlu ters çevirdiğimizde sessize alma programı var mı? Çünkü önünde ışık sensörü var olabilir diye düşünüyorum.[/QUOTE]

bu nasıl oluyor bilgi verebilirmisin biraz daha açabilirmisin bende öle bişey hiçolmadı

xelle

Üye
Arkadaşlar e71'de flash ışığını kamera açmadan yakmak mümkün mü e63 e72 space tuşu ile yapılıyor ama e71 de yok :S

ozbaye71

Üye
e 71 ıcın ortada yanan bıldırım ısığı. aynı zamanda canlılık ışıgı olarak da adlandırılır. tercıhler bolumunde hangı tercıhınızı kısısellestırıyorsanız orada canlılık ısıgını kapalı ayarına getırmenız sorunu cozecektır.
kolay gelsın​

haytaefendi

haytaefendi

Üye
e71 almayı düşünüyorum burdaki yorumlar iyice kafamı karıstrdı hala kararsısızm..

hhcihan

Üye
e71 almayı düşünüyorum burdaki yorumlar iyice kafamı karıstrdı hala kararsısızm..

yeni çıkan firmware güncellemeleri ile hiç bir sorun kalmıyor arkadaşım, sen rahat ol kafan hiç karışmasın. Son derece kullanışlı ve özellikleri ile de kesinlikle tatmin edici bir cihaz. Bende iPhone - Blackberry Bold 9000 ve Nokia E71 arasında çok gidip geldim ve çok araştırdım. Hava atıyim diyorsan iPhone al (ama artık iPhone'de BMW gibi amele işi oldu ve çakmaları piyasasını çok bozdu bence), telefonu özellikle mail için kullanacaksan Blackberry al derim. En büyük artısı her ay yaklaşık 30 TL verip BiS'e üye oluyorsun ve kullandığın veri ayrıca ücretlendiriliyor ama mail alıp göndermede müthiş. Maillerin PC ile aynı anda telefona düşüyor. E71 ise benim tüm isteklerime cevap veriyor. GPS - wi-fi performansı harika. Tuşlarına alışman 1-2 gün alabilir. Ben touchscreen bir telefondan geçtiğim halde parmaklarım oldukça kalın olduğu halde sıkıntı yaşamadım ve çok çabuk alıştım. Sonuç olarak E71'i şiddetle tavsiye ederim...

grkn__

grkn__

Üye
nokıa e71 mesaj yazarken 3. satırdan sonra agırlaşmaya başlıyor bir çözüm lütfen

Bendede ilk aldığım zaman vardı bu sorun ama ilk güncellemeyi yaptığımda o sorun gitti çünkü performans artırıcı gibisinden bişeyler yazıyodu güncelleştirme özelliklerinde; yani yazılım güncellemeyi ihmal etme ;)

linkleri hatırlamıyorum ama bu site üzerinden biraz araştırsan güncelleme nasıl yapılacağını bulursun... :oke:

christ2508

Üye
selamlar ben forumda yenıyım ve cok kısa zamanım oldugundan sıze ozelden mesaj atma durumunda kaldım umarım cevaplandırabılırsınız. benim sorunum çin malı E71 cep telefonum var ancak belli aralıklarla kendisine reset atıyor. Kapanmadan önce beyaz ekran gelior ardından ekran karardıktan sonra telefon sebeke arıor ve bulunca telefon kendine geliyor. Bi 38 sayfa yorumları okudum ancak bununla ilgili bir yazı bulamadım. Bununla ilgili telefona program yada onun gibi birşeyler yukleniyormus sanırım. Eğer yapılabilmesi çok zor birşey değilse ewde kendim yapacağım çünkü tamirciler sadece tel.i eline almaya 10 tl para istiyor. umarım bu konuda bana yardımcı olabilirsin şimdiden teşekkürler

ghan11

Üye
arkadaslar bisey sorcm e71 telefon kullanıyorum arkadasındaki flaş lambası hiç sönmüyor bunun sebebi ne olabilir ne yaptıysam bulamadım bi yardım edin lütfen bana

cerkez1994

cerkez1994

Üye
abi benim e62 var Q basıorum a yazıyor W basıyorum z yazıyor Bide telefonda türkçe dil şeceneği yok format atamıyorum yardım lütfen

emre_2535

emre_2535

Üye
s.a. arkadaşlar e71 de mesaj yazarken yavaşlama problemini yazma dilini ingilizca yaparak çözebilirsiniz. ama sonrasında mesaj yazarken türkçe karakter kullanmamaya dikkat etmeniz gerekiyor...

dzien dobre

Üye
arkadaslar ben telefonumu(e 71) yurt dışından aldıgım icin menüsünü türkce kullanamıyorum. duyduguma göre nokia bayiilerde türkce menü yüklemesi yapıyorlarmıs fakat ücretliymiş. ücretsiz bir şekilde türkce menü yüklemesi yapabilcegim bir yol varsa paylaşır mısınız lütfen

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
telefonunun yazılımını güncellersen bu sorununun çözüldüğünü göreceksin kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için tşk e71 tlfnm var telefon hafızasına coreplayer yükledim ve silinmiyo taşınmıyo kısacası hiç bişey yapılmıyo onu nasıl silebilirim bi yardımcı olursanız sevinirim
kardeş uygulama yöneticisinden kaldıramadıysan telefonunu önce hafıza kartına yedekle daha sonra hafıza kartını çıkar ve kapat açarken yıldız+üç+arama(yeşil tuş) ve açma tuşuna aynı anda basılı tut bi kaç saniye kadar sonra telefonuna format atılacaktır..
not:bütün verilerini yedeklemeyi unutma format sonrası telefonun fabrikadan çıkdığı gibi olacakdır

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ben telefonumu(e 71) yurt dışından aldıgım icin menüsünü türkce kullanamıyorum. duyduguma göre nokia bayiilerde türkce menü yüklemesi yapıyorlarmıs fakat ücretliymiş. ücretsiz bir şekilde türkce menü yüklemesi yapabilcegim bir yol varsa paylaşır mısınız lütfen
kardeş böyle bi telefon için 20 tl verip dil yükletmeye değmezmi allah aşkına

akula

akula

Üye
Arkadaşlar e71'de flash ışığını kamera açmadan yakmak mümkün mü e63 e72 space tuşu ile yapılıyor ama e71 de yok :S

ntorch lite programı ile yapabilirsin ben solüst tuşu atamayla yaptım süper oldu

lanetlea

lanetlea

Üye

telefonun mesaj dılını ıngılızce yaparsan sorun kalmaz arkadasım, benımde ole oldu,ıng yaptım duzeldı :)(h)

nignenigne

Üye
arkadaslar e 71 yenı aldım ama ısıgın az oldugu yerlerde mesela aksamları camera acayıp kotu cızgıler gelıyo ekrana bunun ıcın yapılabılecek bısı varmı?

mcukss

Üye

bende şimdi öğrendinm yazma dilini inglzce yaparsan sorun ortadan kalkıyor

unnamed01

Üye
Slm E71 De Flashı El Feneri Olarak Kullana Biliyormuyuz _? (Acil)

Üst Alt