ingilizce yapmanız genelde yeterli oluyornokıa e71 mesaj yazarken 3. satırdan sonra agırlaşmaya başlıyor bir çözüm lütfen
e71 almayı düşünüyorum burdaki yorumlar iyice kafamı karıstrdı hala kararsısızm..
nokıa e71 mesaj yazarken 3. satırdan sonra agırlaşmaya başlıyor bir çözüm lütfen

telefonunun yazılımını güncellersen bu sorununun çözüldüğünü göreceksin kardeşimnokıa e71 mesaj yazarken 3. satırdan sonra agırlaşmaya başlıyor bir çözüm lütfen
kardeş uygulama yöneticisinden kaldıramadıysan telefonunu önce hafıza kartına yedekle daha sonra hafıza kartını çıkar ve kapat açarken yıldız+üç+arama(yeşil tuş) ve açma tuşuna aynı anda basılı tut bi kaç saniye kadar sonra telefonuna format atılacaktır..arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için tşk e71 tlfnm var telefon hafızasına coreplayer yükledim ve silinmiyo taşınmıyo kısacası hiç bişey yapılmıyo onu nasıl silebilirim bi yardımcı olursanız sevinirim
kardeş böyle bi telefon için 20 tl verip dil yükletmeye değmezmi allah aşkınaarkadaslar ben telefonumu(e 71) yurt dışından aldıgım icin menüsünü türkce kullanamıyorum. duyduguma göre nokia bayiilerde türkce menü yüklemesi yapıyorlarmıs fakat ücretliymiş. ücretsiz bir şekilde türkce menü yüklemesi yapabilcegim bir yol varsa paylaşır mısınız lütfen
Arkadaşlar e71'de flash ışığını kamera açmadan yakmak mümkün mü e63 e72 space tuşu ile yapılıyor ama e71 de yok :S
nokıa e71 mesaj yazarken 3. satırdan sonra agırlaşmaya başlıyor bir çözüm lütfen