HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

wolfking61

Üye
N96 Da denedim oldu v.12... fln işte opda'dan sertifika aldım hello ox sertifikaladım kurdum yaptım ve oldu bizzat kendim N96 16GB hacklenmiyor dedikleri telde yaptm bir çok kişide yapmıştır..sorusu olan varsa msj atsın

aesir_3

aesir_3

Üye
3.26 ama yinede deneyeceğim teşekkürler

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
arkadaşlar bana yardım edebilecek biri yokmu hiç kimse ilgilenmiyo benimle:hmmm

haqaan

Üye
e63 için çalışır mı? çalışmazsa hangi hack işlemi uygundur?

aesir_3

aesir_3

Üye
ya bende kelloX2 ve app sertifika hatası veriyor ne yapcam??:ağlarım:

halis18

halis18

Üye
E71 Telefonum Kolayca Hacklanmıştır....
Uygulanan Yöntem...
İlk Sayfadaki Helloox2 2.3 İndirildi...
Opda Cer ve İle....
PCde Sertifikalandı....
Telefona Yüklendi...
İlk Seferde İnstall Cer Tools Baya Beklememe Rağmen Yüklenmedi...
Telefonu Yeniden Başlattım...
Tekrar Hellox2ye tıklayınca Sorunsuz Yüklendi...
Emeği Geçenlerin Ellerine Sağlık....

410.21.010
08-02-2010
RM-346
Nokia E71-1 (08)

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana yardım edebilecek biri yokmu hiç kimse ilgilenmiyo benimle:hmmm

Dostum 2.03 sürümünü imzlayıp telefonuna kurarsan sorunsuz hacklenir, bazen yükleme sırasında takılabiliyor, telefonu kapatıp aç ve tekrar kurulumu başlat, ya da 2.02, 2,01 sürümlerini dene.

e63 için çalışır mı? çalışmazsa hangi hack işlemi uygundur?

Çalışır, ilk önce son sürümlerden denemeye başlayın her telefon modell ve versiyonuna değişiklik gösterir.

ya bende kelloX2 ve app sertifika hatası veriyor ne yapcam??:ağlarım:

İlk mesajda sertifika alım ile ilgili link var ordan yardım alarak uygulamayı imzalayıp kurabilirsiniz.

kaban42

Üye
işallah 2.4 surumunde x6 hacklenir

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
carvantes

carvantes

Üye
6720c denedim ama ''instaling root cert...''diyor en az yarım saatten fazla bekledim ama hiç birşey olmadı...
yardımlarınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

bu olaydan sonra cihaza hiçbir program yüklüyemiyorum...

kaban42

Üye

gurkanordu

Üye
bnde e63 kullanıorm bu programı yükleyince bile sertifika hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Z0MBI

Üye
2 gündür uğraşıyorum.Forumdaki tüm yöntemleri denedim e65 v4.0633.74.00 versiyonu kırılmıyor.Hallox'un tüm versiyonları installing installserver derken takılılıyor.1 saat beklettiğim oldu bir türlü olmadı.Hellocalibrate de çalışmıyor.Sadece tek tek sertifikalandırarak yükleme yapabiliyorum.Yardım edebilecek olan var mı?Özellikle bizzat e65 kırabilenler yardım ederse sevinirim.

safak1903

safak1903

Üye
Kardeşm öncelikle eline sağlık yaptım çalıştı herşeyi yükledim. Ama telfna hard format atmak zorunda kaldım şimdi yapamıyorum hack işlemini hellox u yükledi ama birşeyler yapıyo bitmek bilmiyo iptal diorm. Ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisn?

tusubasa

Üye
arkadaş 17 sertifika helox sertifikalayıp buraya koysaydın herkez yuklerde başkalrına gonderip onlarda hack yapabilirdi daha rahat olur bu kadar konuyu uzatmakatan daha uygun

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
2.03 versiyonundan sonra 2.04 cıkmayacakmı diyorsun 2.06 ya mı atlıcaklar

Şu anda resmi 2.04 versiyonu yok demek istedim, çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum bu kadar aradan sonra farklı bişeyde gelebilir HelloOX3 gibi mesala (Kendi fikrim.) olmayadabilir tabiki.

bnde e63 kullanıorm bu programı yükleyince bile sertifika hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Programı yüklemek için zaten imzalama gerekir, ilk mesajtaki Sertifika alım linkinden sorunu çözebilşirsiniz.

2 gündür uğraşıyorum.Forumdaki tüm yöntemleri denedim e65 v4.0633.74.00 versiyonu kırılmıyor.Hallox'un tüm versiyonları installing installserver derken takılılıyor.1 saat beklettiğim oldu bir türlü olmadı.Hellocalibrate de çalışmıyor.Sadece tek tek sertifikalandırarak yükleme yapabiliyorum.Yardım edebilecek olan var mı?Özellikle bizzat e65 kırabilenler yardım ederse sevinirim.

Bahsettiğiniz versiyon ile iligli forumda bir konu mevcut, Tıklayın!

Kardeşm öncelikle eline sağlık yaptım çalıştı herşeyi yükledim. Ama telfna hard format atmak zorunda kaldım şimdi yapamıyorum hack işlemini hellox u yükledi ama birşeyler yapıyo bitmek bilmiyo iptal diorm. Ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisn?

Uzun süre bekleme olduğu zaman kurulumu iptal edip tekrar başlatın, ya da telefonu kapatıp tekrar açın ve işlemi başlatın. Ayrıca telefon modeli nedir? 5800 falan ise işe yaramaz.

kugelhang2

Üye
ya kardeş ben telefona bişey yüklemeye çalıştıgımda sertifika hatası diyor bu programı da yükleyemiyorum ne yapmam gerek?

ha bu arada telefonum e75

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ya kardeş ben telefona bişey yüklemeye çalıştıgımda sertifika hatası diyor bu programı da yükleyemiyorum ne yapmam gerek?

ha bu arada telefonum e75
Herhalde konuyu okumadan soru soruyorsunuz!

Revengeful

Emekli Yönetici
harika :good:

Üst Alt