Reis-i Eagles paylaşım için çok teşekkürler.. Bir sorum olucak, programları kendim imzalayabiliyorum yani sertifika konusunda sıkıntım yok fakat bunu da yapmak ve her seferinde imza atmamamak istiyorum, sorun şu : E:\hack\sys\bin\ var ya, işte ben de bin dosyası yok ! Explore programında gerekli erişim ayarlarımda yapılı, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim .. Herkeze kolay gelsin
Tekrar Merhaba sorunumu hallettim, aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olabilir. Hello yu kurun, explore programı arka plnda açık kalsın, hello dan menü1 - yes yapın geçin explore' a bin dosyası açılıyor...
Evet arkadaşlar bu HelloX ile N96 Hack olmuyor ama by Reis-i Eagles analtımı ile almış olduğum sertfika ile bir çok proğramı signed yapıp tel yüklemeyi başardım emeği geçen herkese teşekkürler
evettttttttttttttttt sonunda oldu N95-2 v31 i bu yöntemle hacklemeyi başardım arakadaşlar sadece kendi sertifikanızı alıp Hello yu kurmanız yeterli herşeyi kendisi yapıyor walla süpermiş
ben de çok teşekkür ediyorum 6120c telefonuma versiyon atmıştım hack sorunum kalktı ALLAH razı olsun...başarılarının devamını dilerim..inşaallah daha kolay bir yöntem çıkar(ki bu en kolayı)...iyi forumlar...