HelloOX - En Basit Hack Methodu Butun0V3, FP1, FP2

Sponsorlu Bağlantılar

HalloOX kurabildiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    943

mrphs

Üye
v40 ta su an için çalısmıyor

batu07070

Üye
winrar sifresi nedir kardess denıorum esenfitina ama olmuor gusel paylasım elınıze saglık bı de sıfre olsa :ehe

memokan

Üye
la vermişsiniz şifreli bunun şifresi nedir? ne zeki bir insan bunu rarlayan!

ceycey1970

Üye
arkadaşlar hello ox n97 için v.20 ve yukarı sürümlerde çalışmamaktadır. tüm yabancı sitelerde bu bilgi mevcuttur. konu ekleyen arkadaşların inceleme yapıp o şekilde konu eklemelerini rica ederiz.

zakoman1

Üye
Arkadaşlar çoğu kişi kodu sormuş.

Şifre : maxicep

Arkadaşlar bunu bilgisayarda sertifika ve ile imzalayıp telofona yüklüyoruz. Yükleyince telefon hacklenecektir. Sonra istediğiniz programı sertifikasız yükleyebilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar sertifika yapamayanlar için HelloOX u sertifikalı yaptım. Bizzat kendi uploadımdır.

İşte Link:

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
kodu=maxicep

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşim serfitika aldım
hellox 5800 v40 ta çalışırmı acaba

asepsi

asepsi

Üye
Arkadaşlar çoğu kişi kodu sormuş.

Şifre : maxicep

Arkadaşlar bunu bilgisayarda sertifika ve ile imzalayıp telofona yüklüyoruz. Yükleyince telefon hacklenecektir. Sonra istediğiniz programı sertifikasız yükleyebilirsiniz.

Arkadaşlar sertifika yapamayanlar için HelloOX u sertifikalı yaptım. Bizzat kendi uploadımdır.

İşte Link:

arkadaşım herkesin kendi sertifikasını yapması lazım senin sertifikan senin imei koduna göre yapılır. ama emeğine saygım var tabi:bye2:

yusuf2002

Üye
teşekkür kardeş

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşlar 5800 v40 yüklü hellox calışmıyor (unpacking file) sabit kalıyor yardımcı olurmusunuz
çok uğraştım ama tlf hackleyemedim bir türlü:hmmm

ilknur74

Üye
tesekküeler ama yüklenmiyor

wessymaxi

Üye
Sevgili kardeşim rar şifresi ne bunun şifre olmadan rardan nasıl çıkarıcaz.

okanna

okanna

Üye
Teşekkürler...

gevezece54

Üye
arkadaşlar öncelikle böyle bir site ile bizim gibi acami kullanıcılara yadım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
öncelikle şunu belirteyim, bundan önceki telefonum nokia 1110i ve şimdi n97 mini aldım yani aradaki teknoloji farkı çok o yüzden bu konularda çok yeniyim anlayacağınız.

sitede yazılanları az çok kontrol ettim ve yeni üye olduğum için sertifika işleminin gerçekleşmeyeceği söyleniyor ve bu konu hakkında başka bir siteden bahsediliyordu bende oraya başvurdum.

neyse lafı uzatmadan bu sertifika gelince rompatch denilen programı nasıl kurulacağını bir türlü anlayamadım sitede sürekli 5800 için patch'lerden bahsediliyor. n97 veya n97mini hakkında fazla bir bilgi verilmiyor. 5800 için verilen patch dosyaları n97 mini için kullanılabilirmi? ve diğer patch dosyalarını yüklemeden sadece rompatcher dosyasını yüklesek istediğimiz her türlü uygulamayı telefonumuza yükleyebilirmiyiz?

bana yardımcı olacak bir link verebilirimisiniz yada bir açıklama yapabilirmisiniz.

şimdiden çok teşekkür ederim.

hakan karakaya

Üye
n97 yi nasıl hackleriz? bir bilen yokmu, yardım lütfen.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
ben bir bulabilsem anlatırdım ama maalesef bende, bana yardımcı olabilecek kimseyi bulamadım bir türlü...

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
5800 v40da çalışıo mu bunu merak ediorum... ben telefonu ilk v40 yapanlardan birisiyim hemde software updater ile yaptım ama bazen delirtio beni bu hak muhabbeti... misal rompatcher'i tele yükleyemiorum... nedeni ise istenen uygulama erişimine izin werilmedi dio... yardımcı olursan sevinirim...

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
v40 mı bu ?

yaa yok hayatı yalan v40 da çalışmıyo boşuna indirmeyin arkadaşlar v40 değil zaten konu başlığına baksana bişi anlaşılmıyo acemiler için 5800 v40 umuyuyla indiren arkadaşlara kötü haber tez yayılır olmuyo!!!!

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
dostum desene boşa uğraşmayalım :d:

itartar

Üye
şifre maxicep arkadaşlar...

Üst Alt