HelloOX - En Basit Hack Methodu Butun0V3, FP1, FP2

Sponsorlu Bağlantılar

HalloOX kurabildiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    943

ceyhunca82

Üye
sifre maxicep

kalpsizdj

Üye
ya madem dosya paylasıyosun şifresinide koyda millet yararlansın göremeyeceğimiz yere koyuyosunuz :S

ceycey1970

Üye
n97 v21.0.102 de işe yaramıyor

route_84

Üye
kod çok basit
winrar kodu : maxicep

yunusaltuntas

Üye
BEn yaptım şuan unpacking exe files diyor ve yarım saattirde burada .....

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR KOD MAXİCEP VE UNSİGNED DOSYALAR !!! EĞER SERTİFİKANIZ YOKSA UĞRAŞMAYIN BİLE ÖNCE SERTİFİKA ALIN .... OPDA SİSTEMİ SERFİTİKA ALMADA İŞE YARIYOR .... SİTEDEDE ANLATIMI MEVCUT !!!!
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ak-2010-son-versiyonlarda-denendi-289346.html
BUYRUN LİNK ÜSTTE .... ÖNCE SERFİTİKA ALIN DOSYALARI SİGNLEYİP PROGRAMI YÜKLEYİN......

connesary

Üye
v50 küsürü en son veriyonu yani onuda hackliyomu?

maxiser

maxiser

Üye
n97 son versiyonunda işe yaramıyor.n97 v21.0.102 n97 ciler beklicez artık yeni bir çözüm çıkana kadar...

kanarya_fb888

Üye
sifre maxicep tir saygılarımla

kocaagah

Üye
arkadaşlarhellox süper fakat yei sürümlerde işe yaramıyor symbian 9.3 gibi....

gvz123

gvz123

Üye
kardeş bu n86 8mp sw v30.009da çalışmıyormu? daha önce n79 vardı aslan gibiydi ama bu çok can sıktı.
bi bilgin varsa yardımcı olabilirmisin?
tşk.

trk_mhmt

Üye
sertifika ladım ve Heloox indirdim fakat bundan sonrası tam olarak nasıl yapacaz anlatırsanız yapabilirz. arkadaşlar yardım edin lütfen

Arkadaşlar çoğu kişi kodu sormuş.

Şifre : maxicep

Arkadaşlar bunu bilgisayarda sertifika ve ile imzalayıp telofona yüklüyoruz. Yükleyince telefon hacklenecektir. Sonra istediğiniz programı sertifikasız yükleyebilirsiniz.

Arkadaşlar sertifika yapamayanlar için HelloOX u sertifikalı yaptım. Bizzat kendi uploadımdır.

İşte Link:
arkadaşıma sonsuz teşekk,r ederim e71 var ve bu sayede hacledim kolay gelsin arkadaşlar

trk_mhmt

Üye
400.21.013
22.10.2009
RM 346
e71 -1 (202.08) bir telefonum var sitelerden güncel HelloOx yüklemelerine baktım ve defelarcada yükledim ama bir türlü olmuyor Open 4all yazıyor ve bekliyorum sabaha kadarda bekledim bir türlü olmadı bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz hangisini yüklemem gerekli sertika için Opda dan yazılım için sertifikalarımıda aldım ama bir türlü kuramadım yardım lütfen....

trk_mhmt

Üye
kimse yokmu

jeki01

jeki01

Üye
6730c anlatılanlar yapılarak yüklendi.
HelloOX çalıştırılınca
ınstalling rootcerts uygulaması yapıyor öyle kalıyor.
sorun ne acaba?

kemal21

kemal21

Üye
sağol

mad_1

mad_1

Üye
helloOx installing rootCerts... adımını 30 dkdır geçmeye çalışıyor sanırım bu noktada telefon takıldı.... HelloOX arızalı olabilirmi bu arada signedledim..

serincen

Üye
rar şifresini biz buluruz yazmana gerek yok zaten :)

omeru47

omeru47

Üye
arkadaşm telefonu hacklediğimiz zaman kvk garantisi gidiyor mu acaba

obizin

obizin

Üye
telefonun öyle kalmasının sebebi hellox V40 ve v50 versiyonlarını hackleyemeiyor:islik

undertaker00

Üye
helloox la hacklersek tema efektleri ekleyebilirmiyiz?

Üst Alt