HelloOX - En Basit Hack Methodu Butun0V3, FP1, FP2

Sponsorlu Bağlantılar

HalloOX kurabildiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    943
macman

macman

Üye
thx

efe574

efe574

Üye
rar dosyasını açmak için şifre istiyor. dosyayı açtığını söyleyen arkadaşlar koduni söylerler mi acaba...

--------------- Ekleme ---------------

pardon arkadaşlar... tamamdır...
rar : maxicep

ilknur74

Üye
winrar sifresi ne dostum biliyorsan yaz

Godfather

Godfather

Üye
saolasın eline sağğlık:oke:

nokia3230

Üye
N97 v20 yeni versiyonu için hack olayı çıkmadı mı?Hellox yükleniyor ama helloox'u çalıştırdığında unpacking hatası veriyor

escuridao

escuridao

Üye
evet bendede unpacking hatası devamlı unpacking exe files diye bar çıkıyor ve bitürlü çalıştırmıyor programı.....çözüm bulursnız sevinirim:oke:

cimbomlu1905

Üye
aynı sorun bendede var

izzetkoymen

Üye
rar şifresi nedir

ilker001905

Üye
ya bi işi tam anlatın ya

şifresi ney bunun

casanova0086

Üye
bu ne işe yarıyo onu anlamış değilim açıklarmısınız lütfen

maki20

maki20

Üye
rar kodu maxicep yazın içindekiler çıkıyor

DJ_OZKAN

Üye
ŞİFRE maxicep

serifdurdu35

Üye
unpacking exe files. yaklaşık on dakika oldu hala bu bar gitmedi. ne kadar sürecek acaba

mentes2000

Üye
rar code ne

orda kimse varmı

etherkes

etherkes

Üye
olmuyo biraz açıklayın...

fatih82

fatih82

Üye
unpacking exe files deyip kalıyor nerede hata yapıyoruz biri bize yardım etsinnnnn.....:off:

senam38

Üye
HelloOX Hack:islik

S60 3rd,fp1,fp2 sürümler için:

1. MapDrives.Unsigned.sisí Sign ve telefona yükle (programin simgesi olmamasi normaldir)
2. HelloOX.Unsigned.sis'i Sign yapin ve telefona yükleyip programa girin.

HelloOX gerisini hallediyor.
Iyi sanslar.

Not:
Sign yapmak icin .cer ve .*** ve sign programi indirceniz .rar dosyasinda mevcut.

Saygilarimla,
Esenfirtina
kardeş güzel programları vermişin ama zaten sertifika alma sorunumuz var bari verdiğin programla helloOX u nasıl sing yapacağız onu anlatta kuralım artık

kae_kys

Üye
KAtılıyorum Sıgn yapınca signtool Softweranın seyı olusuyor onu napacaz ne halledıyor
telefonde nereye atıyoz dosyaları off barı ıyı paylasım yapsaydın daha ıı olcaktı

ortam bu sıgn ısı ne yaww offfff

ortam bu sıgn ısı ne yaww offfff
lisans yapamamısız yanı sıgn :S

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
5800 v40 hackler mi

ARTOKAN

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun var.2gün önce sitede 5800 sertifika sorunu diye arattırdım ve helleox ile adım adım uğraşıp sertifika sorununu hallettim.Ancak dün telefonu güncelledim ve telefon önce ingilizce oldu sonra phoneix ile türkçeye çevirdim tekrar yükledim telefon güncellendi ve türkçe oldu ama helloox i yükledikten sonra devamında gelen programı yüklemiyor."unpacking file" da kalıyor 2 saat bekledim düzelmedi ve şu anda hiçbir program yükleyemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt