HelloOX - En Basit Hack Methodu Butun0V3, FP1, FP2

Sponsorlu Bağlantılar

HalloOX kurabildiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    943

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

cmltr71

Üye
dosyaları sing yapamadım :S yapmaya çalışıyorum nereye attığını bilmiyorum ordaki 2. nedir :S

bluetear_1559

Üye
Kodu ne Usta

huppi

Üye
deneyelim bakalım nasıl.. çalışcakmı acaba.

Ricochet

Ricochet

Üye
ilaç gibi geldi sağol.

Ferzan

Ferzan

Üye
ben sertifikalayıp kurdum çalıştı sorunsuz ama hackleyince ne oluyor açıklarmısınız lütfen ???

everest11

everest11

Üye
unısigned programları telefona kurabılırsın c ve z gıbı normalde gorunmeyen yerlerı gorebılırsın ve duzenlıyebılırsın tabii xplore prosu ıle

Ferzan

Ferzan

Üye
unısigned programları telefona kurabılırsın c ve z gıbı normalde gorunmeyen yerlerı gorebılırsın ve duzenlıyebılırsın tabii xplore prosu ıle
bilgi için teşekkürler ama helloxx programını çalıştırdım ( "unpacking exe files" ) yazısı çıktı gece 1 den sabah 9 a kadar ellemedim telefonu hala öle yazıyordu iptal ettim hack nasıl olacak peki şimdi yada olmuşmudur acaba yada yazılım güncellemeden hemen sonramı yapılmalı yapılma zamanı ne zamandır bilgi verirseniz çok sevinirim :)

everest11

everest11

Üye
evet boyle hata alanlar var sorunsuz kurulması ıcın en ıyı yol telefonu formatla hafıza kartını cıkar bızım yere gelenlerın hepsıne oyle hackledım v30 hıc sorun olmuyor bu yolu deneyın

Ferzan

Ferzan

Üye
Ya ben n97 de deniyorum ama n97 uyumlumu bu yada değilse n97 yi nasıl yapabilirim yazarsanız sevinirim...

fatihhalac

Üye
arkadaşlar acilll önemli bi sorunum var yaklaşık 15 dk dır ınstalling rootcerts yüklüo bu normalmidir??

mankalar

Üye
ya arkadaslar rar şifresi ne

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
teşk

çirkinşeyh

Üye
kardeş şu kodu verin artık da ... milletin dilinde tüy bitti

kuzey48

Üye
arkadas nasil olacak bu bende 6220c var ona olurmu bu ?

zx6r

zx6r

Üye
denemeyi denicem sağol

Tracy35

Tracy35

Üye
ben denedim 5800 kulanıyorum sing yaptım dosyaları istenınlen uggulama izin verilmedi diye hata veriyor 5800 V40 da orjınal hacksız systeme kurulmuyor ama telefonu heckleyınçe kuruluyor sorun surda telefonu hecklenınçe kuruluyor bence ne gerek var bu progama normak hecklerim daha iyi bnm için ama bu olmuyor heckli systeme kuruluyor hecksız systeme istenilen uygulama izin verilmedi diyor pff sacma !!!!! eger Bu Sorun Çozülürse Güzel Olur

ByOrkO

ByOrkO

Üye
unpacking ece files te uzun süre bekledim fakat modo sorusu falan gelmiyor napmam lazım?

--------------- Ekleme ---------------

format atp tekrar yükledm fakat yinede unpacking exe fileste kalıyor bar falan çalışıyorda ama modo falan gelmiyor bi yardmcı olun lütfen...telim 5800 XM Blue

ByOrkO

ByOrkO

Üye
arkadaşım eleine sağlık.
benim 5800 xm blue var.versiyonu v50
buna helloOX 2.03 ü sertifikalayıp kurdum.program açılıyor işlemleri yapıyor fakat installing root cert... da kalıyor bi ilerleme söz konusu deil.bunu nasıl halledebilirim...b

optiq

Üye
sanırım v30da sonra manuel olarak hack yapılacak bende denedım olmadı v40da v30da olanlar var.. v30dan sonrası uzun uzadıya hack yapıcak illaki erişimi kısıtlı dosyalara erısmek ıstıyolarsa

Üst Alt