10 numara beş yıldızı ben yazdımYa aslında elimde bir belgesel kanalı vardı ama ilk uygulamaya eklemeyim dedim çünkü bir tane olunca başkalarınıda eklemek gerecek ama madem istiyorsunuz eklerim tabiki. Bana kanal ismi verirseniz arayıp bulmam daha kolay olur, hangi kanal yada kanalları tercih edersiniz?
Yorumları yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim
sinema kanalları bit hızı baya yüksek olduğundan açılması sırasında biraz beklemek gerekiyor, onun dışında onun playerı farklı bir player play tuşuna basmak gerekiyor. Bir sonraki sürümde otomatik çalışır hale getiririm. Onun dışında arkadaşların çoğu sinema kanalı 1'in çalışmadığını söylemiş, ben şimdi baktım çalışıyor ama yavaş çalışıyor beklemek gerekiyor olmadı çıkıp tekrar kanal1'e basınca giriyo malum bu kanalları sadece ben kullanmıyorum yüzlerce yerde binlerce kişi izliyor, siz sorun oldukça yazın ben kontrol ederim.çalışıyor ancak dahili ses yükseltme de eklenirse iyi olur.her kanalın ses seviyesi farklı oluyor malum.telefonun ses seviyesi de yetmiyor bazen. Bir de sinema kanallarını açamadım.birşey çıkmıyor.onunla da ilgilenirsin Bi ara![]()
Windows 8 için isterseniz yaparız tabi, aynen kanal d 3gde sıkıntı yaratabilir kaliteli çünkü, açıkcası alternatifde bulamadım pek bulduklarımda hep tokenli sistemle çalışıyo yani url sonuna 1saatte bir 64karakterlik şifre geliyor yani sürekli değişiyor onlara şuan için bir çözüm bulamadım ama ilerde 3 ayrı kalite ile kontrol edilebilcek bir player yapcam.kanal d de 3g de izlemede sorun var sanırım çok kaliteli geliyor yayındiğerlerinde sıkıntı su gibi en iyi tv uygulamasını yapmışsınız acaba Windows 8 için de yayınlama imkanınız var mı bu uygulamayı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
tabiki hocam hatta ulusal ile birlikte koyarım haber kanalları kısmına siz böyle yazdıkça kafamda birşeyler oluşmaya başladı yana doğru kategori kategori bölümler yapcam, bu arada boş durmuyorum tüm kanalların yayınakışını yapıyorumUygulama gayet güzel fakat Halk TV yi ekleyebilirseniz daha da güzel olacaktır diğer kanallar artık bitti![]()

tabiki hocam hatta ulusal ile birlikte koyarım haber kanalları kısmına siz böyle yazdıkça kafamda birşeyler oluşmaya başladı yana doğru kategori kategori bölümler yapcam, bu arada boş durmuyorum tüm kanalların yayınakışını yapıyorum![]()
aynen idmanı bekliyorum bendeKardeş yeni sürümü hazırlarken az ile idmanida koymayı unutma![]()

az tv dediğin azerbaycan tv değil mi?Kardeş yeni sürümü hazırlarken az ile idmanida koymayı unutma![]()
Evet bide idman şampiyonlar ligi maçları bu kanallarda veriliyoraz tv dediğin azerbaycan tv değil mi?
aynen normalde takılmıyor ama dün ts maçı varken heralde millet yüklenmiş pcde bile 5saniye oynatıyo 10sn bekliyo ondan sonra 5sn daha oynatıyo ses geliyo görüntü takılıyo falan ben bile kızdım yanitakılıyorsa hiç ekleme öyle zevki olmaz,programın stabilitesi bozulmasın![]()