mk148a
Üye
-
Konu Sahibi
-
dur bakalım bir pcden açim linki, hocam netim çok kötü takılma yapıyor ama kontrol edip düzeltcem inş. Bu arada aynı problem başkasında varmı arkadaşlar ntv sporu deneyebilirmisiniz?Bu arada ntvspor da görüntü ses uyuşmazlığı var.linkte sorun var herhalde birkaç uygulamada daha sorun aynı.bu da yapılacaklar listende bulunsun adamım
Ericsson A1018 ile Gönderildi
turkcell tvdede çalışır çünkü onlar tv stream server kurup ayda 3000dolar verecek kadar büyük firmalarglobal tv denedim sorunlu, tvizzle de sorunlu..bir tek digiturk play de normal
turkcell tvnin adını ağzına alma hocam!!! Adamlara yıllardır söylüyorum, arıyorlar bilgi veriyorlar ama Windows Phonea Bi uygulama yapmadılarturkcell tvdede çalışır çünkü onlar tv stream server kurup ayda 3000dolar verecek kadar büyük firmalarAylardır server kurma işini araştırdım hepsinde aynı sonuç korkunç maliyet!
Türkiyede windows phone şuan çok yeni, daha wp8 program geliştirici olarak bile bi avuç insanız burda birde onların içlerinden iyileri seçilip turkcell gibi şirketlerde çalışması ise daha uzun yıllara alacak gibi görünüyor. Bence böylesi daha iyi hiç bir şirkete politikaya bağlı olmadan direk kullanıcıyla iç içe egosu tavanda olmayan geliştiriciler her zaman büyük şirketlerdeki geliştiricilerden daha yararlıdır.turkcell tvnin adını ağzına alma hocam!!! Adamlara yıllardır söylüyorum, arıyorlar bilgi veriyorlar ama Windows Phonea Bi uygulama yapmadılar
Hocam harika olmuş eline sağlıkdostlarm güncellemeyi hemen çıkartmak yerine içindeki sorunları giderene kadar beklemeyi tercih ettik, bu yüzden gecikti ama şuan hazır . Update 2.2
*Yeni kanallar eklendi
*Çalışmayan kanallar kaldırıldı
*Kullanıcıların m3u8 ve mms linklerini açıp
saklayabilecekleri kullanıcı listesi eklendi
*Uygulamaya kanal izlerken yukardan hızlı kanal değiştirme sliderı eklendi
*Playera optimizasyon yapıldı(bekleme ve
donma sorunu için)
*Uygulamaya hafıza optimizasyonu yapıldı,
hafıza kullanımı azaltıldı
üstadım Bi isteğim var herşey güzel arayüz çok zevkli tek isteğim dikey olarak küçük ekranda da izlenmeli olursa Perfect olur saygımla
üstadım Bi isteğim var herşey güzel arayüz çok zevkli tek isteğim dikey olarak küçük ekranda da izlenmeli olursa Perfect olur saygımla
Öncelikle yorumun için teşekkürler kardeşim, tamamdir küçük ekranda izleme özelliği içinde uğraşcm. Bu arada volume olayı çok saçma çalıştığı için eklemedim. Çubuk koyunca Ya full açıyo ya yarıya getiriyo yada komple kapıyor ortasını anlamıyorüstadım Bi isteğim var herşey güzel arayüz çok zevkli tek isteğim dikey olarak küçük ekranda da izlenmeli olursa Perfect olur saygımla
Hangi kanalı isteğinizi belirtirseniz araştırabilirim, eğer uygun ve çalışır olanı bulursam tabiki eklerim. Tabiki önceliğim popüler ve herkesin izleyebileceği kanallar.Gerçekten super bi uygulama emeğinize sağlıkacaba başka kanallarda eklenicek mi ?
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.
eyw sağ olasın, elimizden geldiğince birşeyler yapıyoruz bu arada link olayıyla istediğiniz dizi yada maç kanalınıda ekleyip takılabilirsinizBende seni anmıştım dostumeline sağlık şahane olmuş.. Tvizzle yi rafa kaldıracam bu güncelleme ile
Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
Ne kusuru estağfirullah dostum, az tv var ve idman uygulamada şuan var ve test ETTİM çalışıyor. Özellikle mağazada herkes daha fazla kanal olmalı diye yıldız kırmış yada öyle yorum yazmış, isim belirtseler olacak daha fazla deyince insanın aklına ne ekleyeceği gelmiyoForumda yeniyimde belirtmemişim kusura bakmayınaz tv , idman tv gibi spor kanalları . Genelde çok tutulan kanallardır diye düşünmüştüm
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.
Dostum gstvde vardı bjk,gs,fb,bursa spor. Allah allah bir sıkıntı mı var acaba ?Bir de gs tv eklesen iyi olurdu ama onu da ben bulup eklerim artık
Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?