hdmi kablo ve s-video kablo konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
hdmi kablo ve s-video kablo konusunda yardım
merhaba öncelikle konuyu doğru yeremi açtım tam bilmiyorum yanlış yer ise kusura bakmayın televizyonum ile masa üsütü pc yi birbirine bağlayacağım televizyonum özelliklerinde hdmi 1.4 yazıyor ( 42xv 635d ) ben mutlaka 1.4 mü almak zorundayım 1.3 benim işimi görmezmi birde mesafe uzun benim işimi 10 metre kablo görecek ama kabloların kaliteli veya dandik olması görüntüyü ve sesi bozarmı bana hangi kabloyu önerirsiniz
aklıma gelen diğer olayda s-video çıkışı ile bağlamak s-video kabloların fiyatları çok daha uygun acaba s-video kablo ile görüntü ve ses te problem yaşarmıyım dediğim gibi mesafe 10 metre bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

bu işi halledersem birde 10 metre mesafe içerinde çalışabilen kablosuz klavye ve maus alıcam o zaman deymeyin keyfime

DgnGkmn

Üye
arkadaşım s-video nun çözünürlüğü 576i dir . bunu uygun görüyorsan s-video alabilirsin.
hdmi kablosunun çözünürlüğü değişir . Yalnız Televizyonun - LCD mi(ince) Tüplü (Geniş) falan mı- tüplü ise s-video öneririm zaten tüplülerde hdmi olmaz. :)
LCD ise HDMİ 1.4 yada 1.3 farketmez diye biliyorum .

İnş. Yardımcı olabilmişimdir.

bicer79

Üye
    Konu Sahibi
televizyonum lcd 42 xv 635 d hdmi 1.3 oluyormuş ama şimdidide fiyat performans olarak hangisini alacağıma karar veremiyorum

şöyle bişey buldum ama sorunsuz çalışırmı acaba ??

asikaryahya

Üye
samsung 40d5003 modeli lcd led tv

---------- Eklendi @ 11:05:42 ---------- Yazıldı @ 11:05:26 ----------

samsung 40d5003 modeli lcd led tv aldım hafta sonu...

usbden film izleme sorunu yaşıyorum...belleğe aynı dosya içinde altyazısını ve filmi atıyorum tv ye taktığımda dosya gözüküyor ama içerisinde fim ve altyazı dosyası çıkmıyor...

biraz araştırdım servis menüsünden bişeyler aktive etmek gerekiyor fln demişler ama oda riskliymiş tv bile çökebilirmiş...o yüzden hiç kurcalamadım...

varmı başına gelipde çözen bu işi?

pasha14

pasha14

Üye
samsung 40d5003 modeli lcd led tv

---------- Eklendi @ 11:05:42 ---------- Yazıldı @ 11:05:26 ----------

samsung 40d5003 modeli lcd led tv aldım hafta sonu...

usbden film izleme sorunu yaşıyorum...belleğe aynı dosya içinde altyazısını ve filmi atıyorum tv ye taktığımda dosya gözüküyor ama içerisinde fim ve altyazı dosyası çıkmıyor...

biraz araştırdım servis menüsünden bişeyler aktive etmek gerekiyor fln demişler ama oda riskliymiş tv bile çökebilirmiş...o yüzden hiç kurcalamadım...

varmı başına gelipde çözen bu işi?

Televizyona uygun formatta videolar atıp denedin mi ?

yurdanur_54

Üye
Aynı televizyondan bizde aldık... Ama bildiğim kadarıyla sadece resim ve müzik çalabiliyor usb den, film oynatamıyor :(

kelesli_16

Üye
Aynı televizyondan bizde aldık... Ama bildiğim kadarıyla sadece resim ve müzik çalabiliyor usb den, film oynatamıyor :(

Bende "sony bravia" var hertürlü videoyu izliyorum videoların uzantısı önemli doğru uzantıda atıyosan güzelce açar benim aklımda kalan video uzantıları şunlar AVI MP4 MKV bunlarla atmayı de HD ise MKV alarak at yada en classic olanı AVI
1 terabayt lik diskim var cayır cayır film izliyom

karmatte

karmatte

Üye
usb ye attığınız film ile altyazı dosyasının isimleri aynı olması gerekir. mesele thor.avi thor.srt gibi o zaman filmi açtığında altyazı gözükür kardeş

Joker.

Joker.

Üye
Malesef alt yazının ismi aynı olsa dahi izlenmiyor (ben denedim Lg )tek çare alt yazıyı gömme , bu şekilde izliyorum

Üst Alt