bicer79
Üye
hdmi kablo ve s-video kablo konusunda yardım
merhaba öncelikle konuyu doğru yeremi açtım tam bilmiyorum yanlış yer ise kusura bakmayın televizyonum ile masa üsütü pc yi birbirine bağlayacağım televizyonum özelliklerinde hdmi 1.4 yazıyor ( 42xv 635d ) ben mutlaka 1.4 mü almak zorundayım 1.3 benim işimi görmezmi birde mesafe uzun benim işimi 10 metre kablo görecek ama kabloların kaliteli veya dandik olması görüntüyü ve sesi bozarmı bana hangi kabloyu önerirsiniz
aklıma gelen diğer olayda s-video çıkışı ile bağlamak s-video kabloların fiyatları çok daha uygun acaba s-video kablo ile görüntü ve ses te problem yaşarmıyım dediğim gibi mesafe 10 metre bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
bu işi halledersem birde 10 metre mesafe içerinde çalışabilen kablosuz klavye ve maus alıcam o zaman deymeyin keyfime
aklıma gelen diğer olayda s-video çıkışı ile bağlamak s-video kabloların fiyatları çok daha uygun acaba s-video kablo ile görüntü ve ses te problem yaşarmıyım dediğim gibi mesafe 10 metre bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
bu işi halledersem birde 10 metre mesafe içerinde çalışabilen kablosuz klavye ve maus alıcam o zaman deymeyin keyfime