exp_l0it
Üye
-
Konu Sahibi
-
resimlerde yazıyor kardeşhdiskin tam marka modelini alabilir miyim?
Şimdi bende amd 8350 var Render alırken 3 4 saat %100 den aşağı inmiyor sıvı soğutucu var ama 79 derecede çalışıyor Çöpe mi atayım şimdi 5000tllik pcyi???Sen o pc yi çöpe at bir daha işlemci ne %100 olur ne pc traktore baglar ne de okadar ısınır sende rahatla pc de rahatlasın
ya abi seninki sıvı soğutma bendeki stok fan var kasa titriyo diyom tıırrrrtırr ses geliyoŞimdi bende amd 8350 var Render alırken 3 4 saat %100 den aşağı inmiyor sıvı soğutucu var ama 79 derecede çalışıyor Çöpe mi atayım şimdi 5000tllik pcyi???
Arkadaşın yorumuna tepki olarak yazdım bi işlemci %100 e çalışmıyorsa sorun vardır.ya abi seninki sıvı soğutma bendeki stok fan var kasa titriyo diyom tıırrrrtırr ses geliyoyan kapakları çıkarınca susuyo
hdd soğutması ne yaArkadaşın yorumuna tepki olarak yazdım bi işlemci %100 e çalışmıyorsa sorun vardır.
Bence hdd nin soğutması iyi olmadığından zarar görmüş olabilir
hdiskin tam marka modelini alabilir miyim?
Arkadaşın yorumuna tepki olarak yazdım bi işlemci %100 e çalışmıyorsa sorun vardır.
Bence hdd nin soğutması iyi olmadığından zarar görmüş olabilir
Çalışırken aşırı ısınıp kızarmış ekmek gibi olursa zarar gorebiliyor ben hdd fanlarının devrini düşürünce hdd bariz ısınmaya başlamıştıhdd soğutması ne ya
HDD'de fan mı 4-5 HDD Parçaladım ama fan hiç görmedim.Çalışırken aşırı ısınıp kızarmış ekmek gibi olursa zarar gorebiliyor ben hdd fanlarının devrini düşürünce hdd bariz ısınmaya başlamıştı
Hdtune doğru bi bilgi verememiş olabilir yani 45 50 dereceler yanlış olabilir
DİSK 2006 ÇIKIŞLI LÜTFENMax 58Mb diyor bu değer normalde 80-90 görmesi lazım. Bilgisayar eski bağalantı ata mı sata mı. Hardiskte bad sector gözükmüyor ama Yine hardiskte veya veri yollarında sıkıntı olabilir.
HDD'de fan mı 4-5 HDD Parçaladım ama fan hiç görmedim.
format hafta içi atıcam o yazıyı bende okudum.DUR 0xC000021A hatası, Winlogon.exe veya Csrss.exe başarısız olduğunda oluşur. Windows NT çekirdeği bu işlemlerden birinin durduğunu algıladığında, sistemi durdurur ve DUR 0xC000021A hatasını oluşturur. Bu hatanın birçok nedeni olabilir. Bunların arasında aşağıdakiler bulunur:
- Eşleşmeyen sistem dosyaları yüklenmiştir.
- Hizmet Paketi yüklemesi başarısız olmuştur.
- Sabit diski geri yüklemek için kullanılan bir yedekleme programı, kullanılmakta olan dosyaları doğru biçimde geri yüklememiştir.
- Uyumlu olmayan bir üçüncü taraf program yüklüdür.
Format atmayı denemelisin. Hardiskte sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
HDD de zaten bad sector yok. büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun var. Şuda var ki pc zaten o kadar donanımlı değil iş görür. Fazla bir şey beklememek lazım. Bazen bu tür hatalar hatalı Windows cd'lerinden de kaynaklabiliyor. Msdn kaynaklı isolar her zaman en iyisi. Birde her zaman için cpu termal macununu yenilemek ve fan temizliği yapmak faydalı olabiliyor. 9 serisi kuzey köprülerinin geneli çok ısınıyor. Bazen bu ısınmalarda mavi ekrana sebebiyet veriyor. Eğer öyle bir durum varsa kuzey köprüsünün üzerine fan yerleştirebilirsin(Şahsen ben öyle yapmıştım.)format hafta içi atıcam o yazıyı bende okudum.
w7yi baştan kurucam 8 çalışıyo şuan. G/Ç mavi ekran hatası beni disk için bu yazıya yöneltti. bunda 1 hafta önce olmuştu
hddyi soğutan kasa fanından söz ediyordumMax 58Mb diyor bu değer normalde 80-90 görmesi lazım. Bilgisayar eski bağalantı ata mı sata mı. Hardiskte bad sector gözükmüyor ama Yine hardiskte veya veri yollarında sıkıntı olabilir.
HDD'de fan mı 4-5 HDD Parçaladım ama fan hiç görmedim.
Bende hd6570 var islemcide amd ii x6 hic ole seler olmuyor kasamda ultra slim , evet cope at sen o pc yiŞimdi bende amd 8350 var Render alırken 3 4 saat %100 den aşağı inmiyor sıvı soğutucu var ama 79 derecede çalışıyor Çöpe mi atayım şimdi 5000tllik pcyi???
8350 işlemciBende hd6570 var islemcide amd ii x6 hic ole seler olmuyor kasamda ultra slim , evet cope at sen o pc yi
Edit amd 8350 kartli pc nasil 5000 tl oluyor anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?