Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hd2 kamerası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çikopirens
Üye
Konu Sahibi
hd2 kamerası
herkese merhaba
yeni hd2 aldım... ancak bu alet hd çekim yapıyormu yapmıyormu? benim kamera 640X480 çekiyor en fazla.. bende mi bi sorun var acep??
alfa217
Üye
kameraya girince ordaki ayarlardan yapabilirsin.en fazla 480x640 olması mümkün değil diamond2 bile 2592x1552 çekim yaparken o cihaz daha iyi olması lazım
çikopirens
Üye
Konu Sahibi
yokmu tam bilen birisi?? one göre satıcam aleti
ismail_23
Üye
video mu resim çekim mi? video hd değil
çikopirens
Üye
Konu Sahibi
harika hd yazıyor ama hd değil... samsung gibi sanıp aldandık... e bidaha htc alırsam iki olsun.. kafama edeyim zaten samsung alıcaktım son anda bunu aldım...
murad22
Üye
pişmansın öylemi sat gitsin al kendine bi nokia nokiadan şaşma adamlar yaptıklarına var diyorlar
ismail_23
Üye
bi kamera icin vzgecme bence iki haftadir kullaniyorum cok memnunum video izlemek ve internet cok zevkli
alfa217
Üye
adamlar kamera çekimi için hd demişlermi acaba atıp tutuyosunuz ancak
çikopirens
Üye
Konu Sahibi
ne için hd denilir başka? batarya mı hd olucak??? HD ibaresini oraya ekliyorsan olay bitmiştir
61semih
Üye
telefonu arastırmadan aldıysan suc htc nın olmaz hatayı ılk kendıne ara bence dogrusunu bulacaksın okadar para verıp arastırmadan alıyorsan tel ı cokta umrunda olmaması lazım..