HD 3gp mi Yoksa HD MP4 mü??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oleştimaxi2

Üye
    Konu Sahibi
HD 3gp mi Yoksa HD MP4 mü??
arkadaşlar yeni altığım telefonum htc markalı android işletim sistemli 8 mpxel kamerası var ve 720p hd vidyo kayıt yapıyor fakat dikkatimi çeken 3gp hd si çekmesi bu benim biraz kafamı karıştırdı . herkesinde bildiği gibi 3gp normalde çok kalitesis bi vidyo çekimi. mp4 ün hd vidyo kayıtımı iyi yoksa 3gp nin HD vidyo kayıtımı iyi ? aralarındaki fark ne bunu merak ediyorum.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
abi o oynatma formati cekimi etkilemez

PriZm

PriZm

Üye
mp4 daha net ceker ama kafana takma benim galaxy s de 720p cekiyor ama mp4 ayni cozunurlukteki video ile neredeyse fark yok.
ayrica 3 gp cok daha az yer kaplar.:)

baranselona

baranselona

Üye
benim ideos x5 te HD çekiyor ama oda 3gp bi sorun oluşturmaz..

saruman_me

saruman_me

Üye
lg black var bende oda 3gp çekiyor ama kalitede öle aman aman bi fark yok ..

oleştimaxi2

Üye
    Konu Sahibi
teşşekürler arakdaşlar bilgileriniz için :)

gourme

Üye
bende galaxy s2 var 1080p hd cekim yapabiliyor bildiginiz gibi yalniz dikkatimi ceken nokta video kisa olunca mp4 formatli cekimi biraz uzatinca ise 3gp uzantili kayit yaptigini goruyorum ama iki cekim kalitesi arasinda fark gorunmuyor

saruman_me

saruman_me

Üye
bende galaxy s2 var 1080p hd cekim yapabiliyor bildiginiz gibi yalniz dikkatimi ceken nokta video kisa olunca mp4 formatli cekimi biraz uzatinca ise 3gp uzantili kayit yaptigini goruyorum ama iki cekim kalitesi arasinda fark gorunmuyor
zaten kalite düşüklüğü gözle görülür bi şekilde olursa şayet o video hd video olmaz ve bi espirisi kalmaz benim black 720p video yu 3gp olarak çekiyor ama 7000 bitle buda kaliteyi artırıyor da gs2 nasıl 3gp çekiyor onu anlayamadım güçlü bi cihaz oysaki..:/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt