khytr89 Üye eerdogan85' Alıntı: Her symbian akıllı ise 3310 bile akıllı ozaman. Genişletmek için tıkla ... 3310 symbian değil ki. errorum varsa düzeltin
eerdogan85' Alıntı: Her symbian akıllı ise 3310 bile akıllı ozaman. Genişletmek için tıkla ... 3310 symbian değil ki. errorum varsa düzeltin
Scudrox Üye Kardeşşşş, ne desem bilemiyorum, hayata tutunmaya çalış. O bir telefon kul icadı seni ele geçirmesine izin verme
Kardeşşşş, ne desem bilemiyorum, hayata tutunmaya çalış. O bir telefon kul icadı seni ele geçirmesine izin verme
IntelLEGEND Boy Üye Ben 20 Aralıkta 1 yılı doldurcam daha en ufak bir şikayetim bile olmadı ilginç ama dokunmatik telefonların çoğu hassas diye bilirim.
Ben 20 Aralıkta 1 yılı doldurcam daha en ufak bir şikayetim bile olmadı ilginç ama dokunmatik telefonların çoğu hassas diye bilirim.
RIF@T Üye arkadaslar ben 5800 alalı bir yıl oldu üstelik okadar kurcalıyom ama hic bir sorun yaşamadım
Scudrox Üye rojin76' Alıntı: arkadaslar ben 5800 alalı bir yıl oldu üstelik okadar kurcalıyom ama hic bir sorun yaşamadım Genişletmek için tıkla ... Kardeş o zaman sen seçilmiş insansın. İnsanlığın kaderi senin ellerinde olabilir. Demedi deme
rojin76' Alıntı: arkadaslar ben 5800 alalı bir yıl oldu üstelik okadar kurcalıyom ama hic bir sorun yaşamadım Genişletmek için tıkla ... Kardeş o zaman sen seçilmiş insansın. İnsanlığın kaderi senin ellerinde olabilir. Demedi deme
toprakege Üye 8 aydır kullanıyorum 10kere yere düşürdüm 1kere bile sorun yaşamadım servise götürmedim çok şanssızzın kardeş .s.s sadece durduk yere tl gidiyor onu anlamadım
8 aydır kullanıyorum 10kere yere düşürdüm 1kere bile sorun yaşamadım servise götürmedim çok şanssızzın kardeş .s.s sadece durduk yere tl gidiyor onu anlamadım