frosty
Üye
-
Konu Sahibi
-
ydi.... artık liderliği samsung ve apple alıyoro senin şansın ben 1 yıldan beri kullanıyorum telefon bana hiç bir problrm çıkarmadı...
şansına hatalı 5800 geldi...Bu yüzden Nokia yı kötüleme Nokia dünyanın gelmiş geçmiş en iyi cep telefonu şirketi....
o senin şansın ben 1 yıldan beri kullanıyorum telefon bana hiç bir problrm çıkarmadı...
şansına hatalı 5800 geldi...Bu yüzden Nokia yı kötüleme Nokia dünyanın gelmiş geçmiş en iyi cep telefonu şirketi....
Nokia dan liderliği kimse alaz....Bu günekadar satılan Nokia lara bir bak birde apple ve samsung lara ikisini toplasan bile nokia yı geçemezler....ydi.... artık liderliği samsung ve apple alıyor
eh o biraz şans meselesi ona bakarsan bende bir sony e. almıştım 4 ayda telefon tahtalı köyü boyladı...yazdıklarımın hiçbirisi kullancı hatası değil,ekrana bile dokunmaya korktuk,camı oynamaya başladı.ne kadar özen gösterirsen telefon okadar çabuk bozuluyor bunu anladım.ikinci el Sony E. aldım 4 sene sorunsuz kullandım nokia servisteyken hala onu kullanıyorum...
Nokia dan liderliği kimse alaz....Bu günekadar satılan Nokia lara bir bak birde apple ve samsung lara ikisini toplasan bile nokia yı geçemezler....
--------------- Ekleme ---------------
anlatamassın bunlarakisony ericsson çok sağlam t610 modeli suya düştü çıkarttım kuruladım şu an bile sorunsuz çalışıyor nokianın eski modelleride sağlamdı ama şimdikiler hava üflesen bozulacak 5130 xm satıncaya kadar canım çıktı haram olsun verdğim her kuruşa
neden saçmaliyorum Nokia bu güne kadar 3.5 milyardan fazla cep telefonu sattmiş...
hay ağzına sağlık5800 dan kurtulmak hayatımın dönüm noktası oldu
sony ericsson çok sağlam t610 modeli suya düştü çıkarttım kuruladım şu an bile sorunsuz çalışıyor nokianın eski modelleride sağlamdı ama şimdikiler hava üflesen bozulacak 5130 xm satıncaya kadar canım çıktı haram olsun verdğim her kuruşa
Sende n900 bırak 5800 bak...bu güne kadarı bırak arkadaşım eskidendi o bana şimdiki satışları söle n900 ü bile 100.000 satamadı be yalanmı ya bide satsın nokia bitti çöküyor bunu görün
--------------- Ekleme ---------------
nerdeyse millete yalvaracaklar n900 alın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?