haydi gençler bir e-mailde siz atın :) herkes katılsın rica ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everest22

everest22

Üye
SINIRSIZ TURBO 1GB​​43.2 Mbps’a kadar​Aylık​30 TL​TURBO1GB --> 2222​

siz gerçekten vodafonun 43.2 mb hiz vericeğine inaniyomusunuz 96kbps için dua ediyoruz biz :(

xqz5

Üye
yahu bısey diyecem bi tek bende mi öyle acaba. Benim bulundugum ilçede 3g acık nete girip video izlemeue kalktıgmda youtubeden 1.dakıka dolmadan video donuyor. Net bir gidip bir geliyor. Ben 3g kapalı şekılde izliyorum videoları o yuzden ara sıra videoda kaymalar olsada, baglantı kesılıp kqpanmasından iyidir. Neden 3g böle madür edıyor beni anlamıyorm ortalama 3 diş çekıyor 3g. Çekmede pek sorun yok ama gidip geliyor internet çok sınır oluyotum

murat.122a

murat.122a

Üye
yahu bısey diyecem bi tek bende mi öyle acaba. Benim bulundugum ilçede 3g acık nete girip video izlemeue kalktıgmda youtubeden 1.dakıka dolmadan video donuyor. Net bir gidip bir geliyor. Ben 3g kapalı şekılde izliyorum videoları o yuzden ara sıra videoda kaymalar olsada, baglantı kesılıp kqpanmasından iyidir. Neden 3g böle madür edıyor beni anlamıyorm ortalama 3 diş çekıyor 3g. Çekmede pek sorun yok ama gidip geliyor internet çok sınır oluyotum

Sebeke modu çift mod daysa
UMTS yap düzelir

- - - Eklendi - - -

okuyan bir email atsa yeter ben hergün atıyorum.
Lütfen okuyan herkes email atsın vodafone ye

ofpistan

ofpistan

Üye

Ayni sikinti bende de var kardes, 3g surekli kopma yapiyor mecbur 2gde kullaniyorum

murat.122a

murat.122a

Üye
kampanyaya destek verin

ag400xl

ag400xl

Üye
hangi operatör adil kullanımdan sonra alt limiti 256 kbs ye çıkarırsa o kazanır ama hiç biri çıkarmadıgına göre dikkat edilecek olursa bir birleriyle anlaşmışlar gibi hep 96 kps bunun altında mutlaka bir oyun vardır veya anlaşma

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
Türkiye bu tür konularda gelişmedikçe bedava ve sınırsız interneti görmek nasib olocağını sanmıyorum.Avrupada internet bedava şehirlerin mekânların heryerinde millete bedava hizmet veriyorlar.Ama bize gelince her türlü sahtekarlığı yapıyorlar.10 mb 3 tl verilir mi yav bu ne kepazelik.

kenantugrali

kenantugrali

Üye
Vodafone Forum'a yazan biri olarak şöyle söyleyeyim adamlar oralı bile olmuyo bayanları denemedim bi de onlara yöneleyim :) herkesten ricam yazın yazın yazın!! Destek

murat.122a

murat.122a

Üye
talep çok olursa görür yeterki herkes yazsın inanın yeteri kadar talep olsun 128kbps hızda verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt