haydi gençler bir e-mailde siz atın :) herkes katılsın rica ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakup_

Üye
    Konu Sahibi
haydi gençler bir e-mailde siz atın :) herkes katılsın rica ediyorum
günümüz şartlarında 96 kpbs lik bir net çok ilkel arkadaşlar bunu vodafoneye maille bildirelim herkes birşeyler yazsın video izlenmiyor vs. desin hızı en azından 256 kpbs filan yapsınlar hatta facebook ta bi grup bile kuralım yanımıza yandaş ta buluruz :) hadi şimdi bir mail atında hızı yükseltelim

ben şunu yazdım;

1 yıla yakın bir cepnet kullanıcısıyım günümüz şartlarında -adil kullanım hakkı 100 mb dolunca- 96 kpbs ye düşen net çok ilkel gelmektedir. Yani ne video izlenebiliyor nede dogru düzgün sitelere giriyor şehrin merkezinde olmama ragmen netiniz çok yavaş. en azından günümüz şartlarında cepnet hızının artırılmasını rica ediyorum en azından 256 kpbs veya 512 kpbs olabilir, Ki bu hız yeterli gelir sanırım benim gibi düşünen 7 arkadaşımla beraber bu mesajı size yazıyorum lütfen ciddiye alınız iyi günler saygılarımla ...

ye girin üye girişi yapmanıza gerek yok bize ulaşın kısmında e mail yazıyor ona basın e mail gönderin ...

phasan

phasan

Üye
Bende yollucam mesaj

ByKatre

ByKatre

Üye
Nerden Yolluyoruz

Metin137

Metin137

Üye
yeri söyle attim

yakup_

Üye
    Konu Sahibi
phasan

phasan

Üye
Ben gonderdim

15097

15097

Üye
Yapacaklarını pek sanmıyorum ama yapsalar bile 256 yapmazlar.100 küsür bir şey yaparlar :evet:

phasan

phasan

Üye
Avea 112 mi neydi

phasan

phasan

Üye
Vodafone internet kotu olmaya başladi

KarakayA67

3g sz cok yawas vodafn cogu yerde 3g sbksi yok kóylrde ozlkle we kullanlmyor net

lgkg300

lgkg300

Üye
Burdan direkt e mail atabilirsiniz:

punisher123

punisher123

Üye
Yıllardır atar dururum vodafona,Tınlamıyorlar bunlar ben diyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt