haydi gençler bir e-mailde siz atın :) herkes katılsın rica ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
Yıllardır atar dururum vodafona,Tınlamıyorlar bunlar ben diyim :D

Bu kardeşimiz doğru söylüyor. tek tük e mail atınca olmuyor. tinlamiyorlar. mailler çok olmalı hem de çok ancak öyle dikkat çeker.

yakup_

Üye
    Konu Sahibi

Bu kardeşimiz doğru söylüyor. tek tük e mail atınca olmuyor. tinlamiyorlar. mailler çok olmalı hem de çok ancak öyle dikkat çeker.

evet kardeş çok olmalı 300 kişi bakmış 20 kişi yorum yazmış :) herkes 2 dk sını ayırsa ufak bişi yazsa 1000'lerce mail olur ...

Knickknack

Üye
+1 :d: sosyal medyadada bu konuyu dile getirelim en azında şikayet sayısı artar.
m.facebook.com/VFreeZone
m.twitter.com/VFreeZone

tatula38

tatula38

Üye
ben de gönderdim mail dün aradılar şuanki cepnet kampanyasını anlattılar ben de dedim fiyatları neden artırdınız, adil kullanım hakkı 100 mb olsun fiyat eskisi gibi 7.99 tl olsun dedim belki ilerde olabilir bu konu tartışılıyo dedi şuan bu konu hakkında başka birşey söyleyemiyorum dedi başka da bişey yok işte bu kadar.

Knickknack

Üye
hmmm banada e posta atmışlar

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Yazalımda bişey çıkmaz bu işten :(

sezai_47

sezai_47

Üye
yaptılarmarmı acaba?? sonuc varmı ?

stormy20

Üye
yapın gençlerin istediğini

murat.122a

murat.122a

Üye
maxicep üyeleri lütfen destek verin vodafone yıl basında yapar

- - - Eklendi - - -

hep beraber calıssak yapar yogun istek üzerine diye

furkanbeys07

Üye
bende mesaj attim insallah hiz artar umarim :/

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone forum var .com.tr den foruma üye olun isteklerimizi yazalım vodafonlu çalısanları cevaplıyor forumda öneri ve sikayet bölümü var

kcsoft

kcsoft

Üye
vodafonenin kafasına işlermi acep ? ben günde en az 2 defa talepte bulunuyorum bunlar dikkate almıyorlar

murat.122a

murat.122a

Üye
berabirliği sağlayıp topluca mail atarsak burda da bincerce üye ve okuyan var herkes bir mail atsa inanınki vodafone yoğun talebe kaygısız kalmaz yapar

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafonenin kafasına işlermi acep ? ben günde en az 2 defa talepte bulunuyorum bunlar dikkate almıyorlar

Kardesim öncelikle çok tesekür edrerim senin gibi duyarlı arkadaslarımız var sağolsunlar .hep beraber 100 kisi mail atsa ortalama 10 mail atsa binlerce mail olur.ben isterimki vodafone kullananları daha avantajlı internete girsinler

blastx

blastx

Üye
Bencede manasiz bu kadar cepnet kullanan varken arttirmazlar ancak cepnet hizi yüzünden toplu bir numara taşima olsa olabir ki oda imkansiz kimse göze almaz herkez alsada ben almam :d

murat.122a

murat.122a

Üye
Turkcell yeni turbo sınırsız internet paketi çıkardı vodafone de karşılık verecek yoksa abone kaybeder

onur.t

Üye
bence dikkate alıp hızı yükselteceklerini zannetmiyorum ama yinede e mail atacağım kardeş

phasan

phasan

Üye
Bende attim 100 kbs olsa bile iyi 96 dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt