Hayatınızı Değiştiren Bir An Oldumu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokia_belle

nokia_belle

Üye

valla bende mimarlık var, çok güzel gitar ve piano çalıom, teknolojiden anladığım için buradayım, bugün bi çocuğun diş telini söktüm :D
Yemek konusunda benden şüphelenen bile var sen önceden böyle birşeyle ilgilendin mi,korkuyorum senden diyor:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harikasın dostum ya. Daha ne denebilir ki.:oke:

PriZm

PriZm

Üye
Yorum yapmayı düşünmüyorum.epey etkileciyi.

cukuleaks

Üye
İste buna "you are best" derim. Harbi benim etkilenmem kolay degil ama insan gercek bir hikaye olarak okdugunda kendi yasamis gibi oluyor. Vay be...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
jackalmami

jackalmami

Üye
merak edilecek ne var. O da bartu abi gibi 3-5 dil biliyor ve okumak için yurt dışına kaçmış ama babasından gizli.:) şimdi ne işle meşgul:allalla: bak onu tahmin edemedim:hmmm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
merak edilecek ne var. O da bartu abi gibi 3-5 dil biliyor ve okumak için yurt dışına kaçmış ama babasından gizli.:) şimdi ne işle meşgul:allalla: bak onu tahmin edemedim:hmmm
müzisyenliği öğrenciyken para kazanmak için yapıyodum şimdi adam gibi mimarım

- - - Eklendi - - -

ablam odtü den mezun olduktan sonra yüksek lisans için hollanda'ya beni yanıma gidicem demiş yeni zelandaya gitti ilk beni aradı şuan ablamın gitarını tamir ediyorum :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

müzisyenliği öğrenciyken para kazanmak için yapıyodum şimdi adam gibi mimarım

- - - Eklendi - - -

ablam odtü den mezun olduktan sonra yüksek lisans için hollanda'ya beni yanıma gidicem demiş yeni zelandaya gitti ilk beni aradı şuan ablamın gitarını tamir ediyorum :D

baban evlatsız mı kaldı?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

pelın_

Burda kimin kimsen yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt