Hayatınızı Değiştiren Bir An Oldumu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Hayatınızı Değiştiren Bir An Oldumu?
İçimdekileri dökücem(mendilleri hazırlayın):
Bu üniversite baskısı yok mu? ÖSS'den güzel bir puan almıştım. Annemle babam illada tıba git diye tutturdu. Tabi benim aklımda mimarlık var. Babam senden adam olmaz bile demişti Bir arkadaşla konuşurken yurt dışında okuyacağını sölemişti. Ben de mi yurtdışına kaçsam dedim. Aklımda Almanya ve Hollanda üniversiteleri vardı. Almanya'dan vazgeçtim.(Babam alman vatandaşıydı almanyada beni bulurdu). Bende Hollanda'da Amsterdam Üniversitesine başvurdum. Seve kabul ettiler toplamda 4 dil bildiğimi öğrendikleri için. Ertesi hafta Hollanda'ya kaçmıştım. Annemler beni İzmir'e gitti diye biliyorlardı. 2 hafta sonra annemi aradım. Durumu anlattım. Telefonda öyle bi ağladıki içimden ben ne biçim herifim bile dedim. Ama babam hala bilmiyodu ve bilmesini istemiyodum. Annemde ayda bir dayımın yanına Avustralya'ya gidiyom diye yanıma gelirdi. Sene 2011 aylardan haziran oldu, yüksek lisans diplomamı aldım. Ama ben hala babma inattım. Sene 2012 aylardan haziran, kendi büromda para kazanmaya başlamış, tanınan bir mimar olmuştum. Kız arkadaşım babana artık inat etme demişti(Kız arkadaşımda alman vatandaşı olduğu için söledi herhalde.)Toplam 7 senedir yüzünü görmüyor, konuşmuyodum. Kız arkadaşımla beraber Ankara'ya dönmeye karar verdik. Babamı bulup herşeyi anlattım. Hayatımın nasıl bir şekilde değiştiğini anlattım. Babama İzmir'de değilde Amsterdam'da okuduğumu söleyince o da ağlamaya başladı. Toplam 5 dil biliyor, alman bir kız arkadaşım var ve tanınan bir mimar olmuştum. İnatçılığım hayatımı ilk kez olumlu etkilemişti. Hatta babam kız arkadaşınla evlenebilirsin demişti.

Yorumlarınızı esirgemeyin ve kendi hikayelerinizide yazın.

• Beğen
Tepkiler: man20 ve Amaru Shady

ismail

ismail

Üye
Vay...
Kendinen emin olarak yapman gereken şeyin en iyisini yapmışsın.
Baba ve annemizin sözünü dinlemeliyiz ama sonuçta hayat bizim.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Vay...
Kendinen emin olarak yapman gereken şeyin en iyisini yapmışsın.
Baba ve annemizin sözünü dinlemeliyiz ama sonuçta hayat bizim.
annemlere kalsa şuan ameliyat masasında adam öldürüyo olurdum :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
KayraBey

KayraBey

Üye
Bartu bu sen misin :) :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Hem güler hem ağlarım :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Türe

Türe

Üye
Gerçekten iyiymiş be abi.. Benim anlatılacak bir hikayem yok açıkçası . Çalışmayı sevmediğim için hiayem olur mu bilemiyorum umarım şevk gelir de ben de çalışırım :(

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Üniversite bahcede arkadaşlarla geziyoruz. Çıkışın yakınlarında bir tane cami vardı en sevdigim arkadaşım
samimi şekilde hadi namaz kılmaya camiye gidelim demişti bir kaç arakdaş camiye, kalanları kafede okey oynamaya
gittdiler o an için bir karar verdim kimlerle birlikte gezdigime dikkat etmem gerekiyordu
kendimi camide buldum

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Valla abi ne desem bilmiyorum güzel bir hikayen var ama ben hiç böyle bir yol ayrımına girmedim böyle bir düşüncem de olmadı açıkçası. Olsaydı bile cesaret edipte gidebileceğime inanmıyorum bu yönden tebrik ettim seni. Kız arkadaşın konusunda da hayırlısıyla evlenirsin inşallah.

tempestshine

tempestshine

Üye
Eee.. düğün ne zaman ? :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Abim benim hiç hikayem yok ama senin hikayen roman olur biraz açsan :züü:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Valla abi ne desem bilmiyorum güzel bir hikayen var ama ben hiç böyle bir yol ayrımına girmedim böyle bir düşüncem de olmadı açıkçası. Olsaydı bile cesaret edipte gidebileceğime inanmıyorum bu yönden tebrik ettim seni. Kız arkadaşın konusunda da hayırlısıyla evlenirsin inşallah.
ben o durumda bunalmıştım 3 yabancı dil biliom hazırda diye kendimi amsterdamda buldum hayatımdan memnunum

- - - Eklendi - - -

ben o durumda bunalmıştım 3 yabancı dil biliom hazırda diye kendimi amsterdamda buldum hayatımdan memnunum

- - - Eklendi - - -

Eee.. düğün ne zaman ? :D
12.12.12 tarihinde canım ilginç tarih deme

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yok ama yakında olacak galiba. Babama çok zıt gidiyorum.

- - - Eklendi - - -

Flemenkçe'yi orada, Almanca baban sağolsun, İngilizce bilmeyen yok. Fransızca'yı nasıl öğrendin?

tempestshine

tempestshine

Üye
İlginç demem.Bence güzel.12.12.12 tarihe geçeceksiniz.:D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Benim hayatımı çok fazla etkileyen 2 olay var.İkiside normal insanlar için önemsiz bile sayılabilirler ama benim için çok önemli dönüm noktaları.Birisi papağanım Marcus benim yalnızlığımı, arkadaşsızlığımı gidermiştir.Bugün bile en yakın dostumdur diyebilirim.Diğeri ise bas gitar.Hayatta boşuna yaşadığımı düşündüğüm zamanlarda bir anda imdadıma yetişti adeta hayata yeniden getirdi beni.Öyle yani.

- - - Eklendi - - -

B arada olayın çok üzücü ama bir yandanda sevindirici.Ben o kadar uzun süre annemi görmeden yapamazdım herhalde :ağlarım:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Benim hayatımı çok fazla etkileyen 2 olay var.İkiside normal insanlar için önemsiz bile sayılabilirler ama benim için çok önemli dönüm noktaları.Birisi papağanım Marcus benim yalnızlığımı, arkadaşsızlığımı gidermiştir.Bugün bile en yakın dostumdur diyebilirim.Diğeri ise bas gitar.Hayatta boşuna yaşadığımı düşündüğüm zamanlarda bir anda imdadıma yetişti adeta hayata yeniden getirdi beni.Öyle yani.

- - - Eklendi - - -

B arada olayın çok üzücü ama bir yandanda sevindirici.Ben o kadar uzun süre annemi görmeden yapamazdım herhalde :ağlarım:
yok ayda bir görüyodum

- - - Eklendi - - -

yok ama yakında olacak galiba. Babama çok zıt gidiyorum.

- - - Eklendi - - -

Flemenkçe'yi orada, Almanca baban sağolsun, İngilizce bilmeyen yok. Fransızca'yı nasıl öğrendin?
annem fransızca biliyodu ve okuldada öğreniyoduk

- - - Eklendi - - -

İlginç demem.Bence güzel.12.12.12 tarihe geçeceksiniz.:D
ben seçtim darısı senin başına canım :D

pelın_

bende asi olsaydım şimdi tanınmış bi aşçı olucaktım ama ah ah annemı asla kıramadım ve dızının dıbınde kaldım sonuc bransım bıle olmayan bır işte çalısıyorum hayatımdan nefret edıyorum ama ınanıyorum bıgun kendı kararlarımı verıcem

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye
13,13,2013
olmaz o yüzden köprüden sonra ki son çıkış:D

Valla ne inatmışsın:D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve pelın_
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bende asi olsaydım şimdi anınmış bi aşçı olucaktım ama ah ah annemı asla kıramadım ve dızının dıbınde kaldım sonuc bransım bıle olmayan bır işte çalısıyorum hayatımdan nefret edıyorum ama ınanıyorum bıgun kendı kararlarımı verıcem
benim idolüm dayımdı kendi mimardı şuan kendisi avustralyada garip şeyler yapıyo :D mimarlığı kafaya koymuştum aşçılığın pek öğrenilecek tarafı yok ben harika yemek yaparım internet sayesinde :D

pelın_

benim idolüm dayımdı kendi mimardı şuan kendisi avustralyada garip şeyler yapıyo :D mimarlığı kafaya koymuştum aşçılığın pek öğrenilecek tarafı yok ben harika yemek yaparım internet sayesinde :D

herşeyi internetten öpğrenebılırsın ama o ünüformayı gıyıp elıne bıcagı alıp yapmak ayrı bı zevk nasıl sen bıseyler cızım tasarlıyosan bende aynen öleyım bı yemek yapıp tabagımı süsleyıp karşıma koydugumda nasıl zevk alıyosam sende yaptıgın işten o derece zevk alıyosundur emınım
aşçılık öle küçük görülcek bi meslek degıl hatta buyuk bı sanat herkez herşeyı yapar ama neyse

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye

Mimarlıktan bile daha dertlidir aşçılık,belki mimarlıkta binada sorun olsa yakıp yıktığında düzelir ama yemeğin pişme sürelerini iyi bilmazsen tabakta ya taş gibi birşey olur yada kömür haline dönmüş bir yemek:)
Yemeği kurtarmakta çok zordur:)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt