barda çalıştım müzisyen olarak ev olarakta bi yakınım vardı yanına aldı benitatlım merakımı mazur gör bişi merak ettim sen hollanda da nasıl okudun? iş yok, güç yok, para yok, ev yok? (ismail YK'ya bağladım kendimi)
yeniden yapmanın maliyeti ne kadar bilionmuMimarlıktan bile daha dertlidir aşçılık,belki mimarlıkta binada sorun olsa yakıp yıktığında düzelir ama yemeğin pişme sürelerini iyi bilmazsen tabakta ya taş gibi birşey olur yada kömür haline dönmüş bir yemek
Yemeği kurtarmakta çok zordur![]()
Tabi inşaat firmaları bize başvuruyo arsayı gösteriyor ne kadar yükseklikte olacağını sölüyor bizde hayalgücümüzü çalıştırıp ortaya güzel projeler çıkarıyoruz ama istediğimiz gibi yapılmamışsa davayı açar tazminati alırız o da inşaat firmasının zararı olurAçık arttırma yapılır en düşük fiyat veren firmaya tamam denilir ama istersen o fiyat bize çok biraz daha alta çek diyebilirsin.
barda çalıştım müzisyen olarak ev olarakta bi yakınım vardı yanına aldı beni
- - - Eklendi - - -
yeniden yapmanın maliyeti ne kadar bilionmuTabi inşaat firmaları bize başvuruyo arsayı gösteriyor ne kadar yükseklikte olacağını sölüyor bizde hayalgücümüzü çalıştırıp ortaya güzel projeler çıkarıyoruz ama istediğimiz gibi yapılmamışsa davayı açar tazminati alırız o da inşaat firmasının zararı olur

Açık arttırma yapılır en düşük fiyat veren firmaya tamam denilir ama istersen o fiyat bize çok biraz daha alta çek diyebilirsin.
Sen projeyi firmaya teslim edersin onlar yapmaya başlar,devamında başında durup projedeki eksiklere bakarsın sorun varsa uyarırsın yanlış olan bir kısmı olursa inşaat firması karşılar zaten sözleşme metninde o yazar![]()

mesela bu bina ing bank ın genel binası üniversitedeki hocamla ben tasarladık gözükmüyoda şöyle düşündük ing bank hollanda bankası olduğuna göre hollandalıların bi özelliğini göstermeliyiz dedik bina ayakkabı şeklinde![]()

yakından bakınca daha güzel gözüküyo turuncu aslan zahmetli işYani turuncu aslan yerine tahta ayakkabı
İyki rokford falan olmamış![]()

Detay çok olur ozaman
yakından bakınca daha güzel gözüküyo turuncu aslan zahmetli iş![]()

aslında iyi fikirmiş daha fazla para gelirdiDetay çok olur ozaman![]()

Binayı uzatıp üstüne asma kat çık ozaman ekstradan öylede gelir
aslında iyi fikirmiş daha fazla para gelirdi![]()

amsterdam ın toprak tapısı uygun değil çok çok zahmetli olur ama rotterdam da bi gökdelen projemiz varBinayı uzatıp üstüne asma kat çık ozaman ekstradan öylede gelir![]()
Topraktan bol kil var orda
amsterdam ın toprak tapısı uygun değil çok çok zahmetli olur ama rotterdam da bi gökdelen projemiz var

ben şöyle diyom dubai ye yapılıyosa neden yapılmasın ama burada çok tarihi yapı var zarar görebilirTopraktan bol kil var orda![]()

Dubayide zaten kendi ülkelerinden olandan çok yabancı ülkelerin insanı var adamlar çöle villa kuruyor
ben şöyle diyom dubai ye yapılıyosa neden yapılmasın ama burada çok tarihi yapı var zarar görebilir![]()

mimarlık mı okuyosunDubayide zaten kendi ülkelerinden olandan çok yabancı ülkelerin insanı var adamlar çöle villa kuruyor
Şangayda denize istinat duvarı yapıp suyu çekip denizin üzerine kuruyorlardı genelde tokyo ve japonya falan oralarda da böyle![]()
dubai de petrol çıkmasaydı çölden başka bir yer olmazdıotellerle uğraşan adamdan ne beklenir ki başka ama oteller yapılırken falan gördüğüm oldu,bir de 2 tane mimar tanıdık olunca hem otel hem o tür işlerle alışkanlık oluyor bende neler var diye saymaya başlaşam müzikten başlayıp,yemek yapmaya kadar gider
mimarlık mı okuyosundubai de petrol çıkmasaydı çölden başka bir yer olmazdı

yani 10 parmağında 10 marifetotellerle uğraşan adamdan ne beklenir ki başka ama oteller yapılırken falan gördüğüm oldu,bir de 2 tane mimar tanıdık olunca hem otel hem o tür işlerle alışkanlık oluyor bende neler var diye saymaya başlaşam müzikten başlayıp,yemek yapmaya kadar gider![]()
bölesi zor bulunur valla 
Vardır bir başkasıda heralde,kim bilir vardıryani 10 parmağında 10 marifetbölesi zor bulunur valla
![]()

valla bende mimarlık var, çok güzel gitar ve piano çalıom, teknolojiden anladığım için buradayım, bugün bi çocuğun diş telini söktümotellerle uğraşan adamdan ne beklenir ki başka ama oteller yapılırken falan gördüğüm oldu,bir de 2 tane mimar tanıdık olunca hem otel hem o tür işlerle alışkanlık oluyor bende neler var diye saymaya başlaşam müzikten başlayıp,yemek yapmaya kadar gider![]()

bide bartu varVardır bir başkasıda heralde,kim bilir vardır![]()