Hayatınızı Değiştiren Bir An Oldumu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
man20

man20

Üye
tatlım merakımı mazur gör bişi merak ettim sen hollanda da nasıl okudun? iş yok, güç yok, para yok, ev yok? (ismail YK'ya bağladım kendimi :D )

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
tatlım merakımı mazur gör bişi merak ettim sen hollanda da nasıl okudun? iş yok, güç yok, para yok, ev yok? (ismail YK'ya bağladım kendimi :D )
barda çalıştım müzisyen olarak ev olarakta bi yakınım vardı yanına aldı beni

- - - Eklendi - - -

Mimarlıktan bile daha dertlidir aşçılık,belki mimarlıkta binada sorun olsa yakıp yıktığında düzelir ama yemeğin pişme sürelerini iyi bilmazsen tabakta ya taş gibi birşey olur yada kömür haline dönmüş bir yemek:)
Yemeği kurtarmakta çok zordur:)
yeniden yapmanın maliyeti ne kadar bilionmu :) Tabi inşaat firmaları bize başvuruyo arsayı gösteriyor ne kadar yükseklikte olacağını sölüyor bizde hayalgücümüzü çalıştırıp ortaya güzel projeler çıkarıyoruz ama istediğimiz gibi yapılmamışsa davayı açar tazminati alırız o da inşaat firmasının zararı olur

nokia_belle

nokia_belle

Üye

barda çalıştım müzisyen olarak ev olarakta bi yakınım vardı yanına aldı beni

- - - Eklendi - - -

yeniden yapmanın maliyeti ne kadar bilionmu :) Tabi inşaat firmaları bize başvuruyo arsayı gösteriyor ne kadar yükseklikte olacağını sölüyor bizde hayalgücümüzü çalıştırıp ortaya güzel projeler çıkarıyoruz ama istediğimiz gibi yapılmamışsa davayı açar tazminati alırız o da inşaat firmasının zararı olur
Açık arttırma yapılır en düşük fiyat veren firmaya tamam denilir ama istersen o fiyat bize çok biraz daha alta çek diyebilirsin.
Sen projeyi firmaya teslim edersin onlar yapmaya başlar,devamında başında durup projedeki eksiklere bakarsın sorun varsa uyarırsın yanlış olan bir kısmı olursa inşaat firması karşılar zaten sözleşme metninde o yazar:)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Açık arttırma yapılır en düşük fiyat veren firmaya tamam denilir ama istersen o fiyat bize çok biraz daha alta çek diyebilirsin.
Sen projeyi firmaya teslim edersin onlar yapmaya başlar,devamında başında durup projedeki eksiklere bakarsın sorun varsa uyarırsın yanlış olan bir kısmı olursa inşaat firması karşılar zaten sözleşme metninde o yazar:)

mesela bu bina ing bank ın genel binası üniversitedeki hocamla ben tasarladık gözükmüyoda şöyle düşündük ing bank hollanda bankası olduğuna göre hollandalıların bi özelliğini göstermeliyiz dedik bina ayakkabı şeklinde :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye

mesela bu bina ing bank ın genel binası üniversitedeki hocamla ben tasarladık gözükmüyoda şöyle düşündük ing bank hollanda bankası olduğuna göre hollandalıların bi özelliğini göstermeliyiz dedik bina ayakkabı şeklinde :D

Yani turuncu aslan yerine tahta ayakkabı:)
İyki rokford falan olmamış:D

pelın_

Km ölmüış

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
nokia_belle

nokia_belle

Üye

ben şöyle diyom dubai ye yapılıyosa neden yapılmasın ama burada çok tarihi yapı var zarar görebilir :D
Dubayide zaten kendi ülkelerinden olandan çok yabancı ülkelerin insanı var adamlar çöle villa kuruyor:D
Şangayda denize istinat duvarı yapıp suyu çekip denizin üzerine kuruyorlardı genelde tokyo ve japonya falan oralarda da böyle:)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Dubayide zaten kendi ülkelerinden olandan çok yabancı ülkelerin insanı var adamlar çöle villa kuruyor:D
Şangayda denize istinat duvarı yapıp suyu çekip denizin üzerine kuruyorlardı genelde tokyo ve japonya falan oralarda da böyle:)
mimarlık mı okuyosun :D dubai de petrol çıkmasaydı çölden başka bir yer olmazdı

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye

mimarlık mı okuyosun :D dubai de petrol çıkmasaydı çölden başka bir yer olmazdı
otellerle uğraşan adamdan ne beklenir ki başka ama oteller yapılırken falan gördüğüm oldu,bir de 2 tane mimar tanıdık olunca hem otel hem o tür işlerle alışkanlık oluyor bende neler var diye saymaya başlaşam müzikten başlayıp,yemek yapmaya kadar gider :D

man20

man20

Üye
otellerle uğraşan adamdan ne beklenir ki başka ama oteller yapılırken falan gördüğüm oldu,bir de 2 tane mimar tanıdık olunca hem otel hem o tür işlerle alışkanlık oluyor bende neler var diye saymaya başlaşam müzikten başlayıp,yemek yapmaya kadar gider :D
yani 10 parmağında 10 marifet :) bölesi zor bulunur valla :D

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
valla bende mimarlık var, çok güzel gitar ve piano çalıom, teknolojiden anladığım için buradayım, bugün bi çocuğun diş telini söktüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt