Hayalinizdeki Yeni Lumia Donanımı ( Siz de Paylaşın )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Olsun işte bu özelliklere bakmk bile yetiyor

matchless

matchless

Üye
:))))) anca bakarız dıosn )

matchless

matchless

Üye
belkı kullandıkca alıscaz ama bır rehberde ısım ısaretleme ozellıgı olmazmı arkadas 40 45 ısım sılcem belkı neden ısaretlemıor ne sacma bısı ya

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Abi çok mutluyum okullar yarın da tatil.Bugun de tatildi.Tam 4 tane yazılı kaynadı şuan benim yazdığım özellikte Bi Lumia çıksa bu kadar sevinmezdim Bu ardda Niğdede olan varsa haberiniz olsun tatil

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Böyle telefon mu olur yahu :kıskıs:
Lumia920'den Gönderildi.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Abi bence şuan için çok için olsada yıl sonuna ben LG'den böyle bir telefon bekliyorum.Ama Nokia bu sene bunun gibi bir telefonu asla yapmaz.Ayrıca Qualcomm Snapdragon 800'ü akıllı telefonlar, tabletler ve televizyonlar için hedefliyor.Yani akıllı telefonlarda bu donanımı ( üç aşağı beş yukarı) bu sene sonunda veya 2014 başında görücez gibime geliyor

- - - Eklendi - - -

Bu arda Corning Gorilla 3 CES 2013'te tanıtıldı demi? Ne gibi yenilikler var? :hmmm

Heroata

Heroata

Üye
Şunu bi 1500 islemci ve 0.2mm kalinlik katlanabilir ekran olsun super olr .d ses ve güc dugmelerini de sıkıstririz biyere .d

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Eğer lumia 920 konusabiliyor olsaydı diyeceği laf şu olurdu:Ben gibisini buluyosunuzda bunuyonuz :D

Bence bu özelliklere ek olarka fazla abartılmadan ön kameranın yükseltilmesi ve hd olması.Sonrasında biraz daha hafif olması ve en önemliside ilk alındığındaki harika özelliklerini aylar sonra kaybetmemesi yani devamlılık bence (örnek vereyim aylar sonra nette gezerken netin hata vermesi vb...) :oke:

alaStar

alaStar

Üye
Lumia için daha fazla donanıma gerek yok aç olmayın :naughty: az dua edinde güzel uygulamalar ve oyunlar çıksın :ehe bu donanım yeterli :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eğer lumia 920 konusabiliyor olsaydı diyeceği laf şu olurdu:Ben gibisini buluyosunuzda bunuyonuz :D

Bence bu özelliklere ek olarka fazla abartılmadan ön kameranın yükseltilmesi ve hd olması.Sonrasında biraz daha hafif olması ve en önemliside ilk alındığındaki harika özelliklerini aylar sonra kaybetmemesi yani devamlılık bence (örnek vereyim aylar sonra nette gezerken netin hata vermesi vb...) :oke:

lumia920 konuşabiliyor zaten ama Turkce bilmiyor:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Farz edin ki bu donanıma sahip bir telefon çıktı, fiyatı ne olur? Haydi şimdide bunu tahmin edin ... Ben 3999 TL. diyorum :aha:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
+++++++++++++++
beats audio .! =]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Biraz daha gerçekçi düşünürsek:

*Qualcomm Snapdragon S4 Pro QuadCore (4 Çekirdekli) 1.8 GHz İşlemci
*Adreno 320 GPU
*Dual Led Flaşlı 12 MP Pureview HD 1080P arka kamera
*2 MP Geniş Açılı HD Ön Kamera
*4.5" PureMotion HD+ 1280x768 Çözünürlük (Lumia 920'nin gibi bir ekran yeterli)
*2 GB Ram (1 GB candır ama 2 de fena olmaz :kıskıs:)
*3000 mAh Batarya
*64 GB Dahili Hafıza
*+64 GB'a kadar MicroSD kart desteği
*FM Radyo, NFC, Bluetooth 4.0, Wifi, GPS v.s v.s

yasirtaha

yasirtaha

Üye
millet bugatti veyron hayranıymış haberimiz yok bmv m5 işimi görür:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt