Hayalinizdeki Yeni Lumia Donanımı ( Siz de Paylaşın )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Hayalinizdeki Yeni Lumia Donanımı ( Siz de Paylaşın )
Benim hayalimdeki böyle...Tabi her zaman en iyi donanımı paylaşıcak değiliz.Mantıklı ve gerekli olmalı.Bu arada Windows Phone 8.1 ile ful HD gelir umuduyla yazıyorum.

Nokia Lumia 940

Donanım
2.3 GHZ Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 İşlemci
Adreno 330 Grafik İşlemcisi
2 GB Sistem Belleği
128 GB Bellek
PureMotion 2 FHD Ekran 5" 1920 x 1080 p
( 440 ppi )
Corning Gorilla Glass 3 Koruyucu Cam
Carl Zeiss Lensli 18 MP Pureview 3 sensör
4x Optik Yakınlaştırma
Carl Zeiss Lensli 5 MP Pureview 3 ön kamera sensörü
Çift PowerUpgrade LED Flash
Beats Audio Ses Yongasına Sahip Stero Hoparlör ( Dolby True HD Destekli )
3600 mAh MicroSwip Stricold-Lion Batarya
Polikarbon Gövde
7.9 mm kalınlık ve 168 g ağırlık...

Yazılım
Windows Phone 8.1 İşletim Sistemi
PureView 3 Kamera Yazılımı
Beats Audio Ses Yazılımı
Dolby Headphone
Dolby True HD

Not:Bakalım kim gerçeğe en yakın sistemi tutturacak.Benimki tutmaz o kesin de :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia Lumia 940

Donanım
2.3 GHZ Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 İşlemci
Adreno 330 Grafik İşlemcisi
2 GB Sistem Belleği
128 GB Bellek
PureMotion 2 FHD Ekran 5" 1920 x 1080 p
( 440 ppi )
Corning Gorilla Glass 3 Koruyucu Cam
Carl Zeiss Lensli 18 MP Pureview 3 sensör
4x Optik Yakınlaştırma
Carl Zeiss Lensli 5 MP Pureview 3 ön kamera sensörü
Çift PowerUpgrade LED Flash
Beats Audio Ses Yongasına Sahip Stero Hoparlör ( Dolby True HD Destekli )
3600 mAh MicroSwip Stricold-Lion Batarya
Polikarbon Gövde
7.9 mm kalınlık ve 168 g ağırlık...

Yazılım
Windows Phone 8.1 İşletim Sistemi
PureView 3 Kamera Yazılımı
Beats Audio Ses Yazılımı
Dolby Headphone
Dolby True HD

+ bunlara ek olarak;

*16MP purewiev kamera :naughty:
*5'' ekran :eller:
*Farklı bi arayüz :angry:

Ahanda şimdi oldu :oke:

gkcll

gkcll

Üye
+ bunlara ek olarak;

*16MP purewiev kamera :naughty:
*5'' ekran :eller:
*Farklı bi arayüz :angry:

Ahanda şimdi oldu :oke:

arayüz kesinlikle böyle olmalı biraz kullan başka telefon larda öyle animasyon lu geçiş bir arayüz iç dünyası beklersin bence çok mükemmel geçişler var uygulama seçenek leri çok etkileyici

Bıkmadınızmı artık symbian android ios ara yüzünden üçü de aynı uygulama ya bas içinde sin windows phone olmaz o ara yüz olmazsa ve iç dünyası na bir girip görün

Samet.25

Bu sistem gayet iyi bi tel icin ben bise demicem .d

___kaptan___

___kaptan___

Üye
arayüz kesinlikle böyle olmalı biraz kullan başka telefon larda öyle animasyon lu geçiş bir arayüz iç dünyası beklersin bence çok mükemmel geçişler var uygulama seçenek leri çok etkileyici

Herkesin kendi görüşü kardeşim, sen öyle mutlusun ben böyle mutluyum, ne yani ben istedim diye firma aklımdaki gibi bi arayüz sunacak değil?? WP'a ben yakıştıramadım ama yapanlar yakıştırmış olay orda biter zevk meselesi sen beğenirsin ben beğenmem yani, ama denemeden bilemeyiz :eller: + hayırlısı olsun + iyi forumlar :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
nokia bunları yaparsa parası kalmaz batar :D

komando04

komando04

Üye
valla süper özellikleri yazmışsın kardeşim

uMTOku

Üye
Aynen kaç milyar olacak 110 gram olsun 12mp retina ekran 4.8 inç keskin hatlar kendine özgü bir şarj girişi tuş sayısı azalma 4 çekirdek 1.8 işlemci 2gb ram 64 gb hafıza görüntü bozulmadan dijital zoom beats audio değil de applelardakilerden benim için yeterli ama standartı bozalım uzak mesafe kablosuz şarj hareket algılayıcı yansıma klavye yada mini bir ekran yada gözlüksüz 3D ekran vs
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dedereis123

dedereis123

Üye
bunları yapabilmesi için nokia sıcak para lazım :D

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Retina ekran zaten 332 ppi değeri sunuyor benim yazdığım özelliklerde 440 ppi değeri var yani Retina ekranın bir espirisi yok.Hafıza 128 olsun bizim olsun.12 değil 18 olsun Abi Bi de benim yazdığımcigazda 4x optik zoom vardı.Bozulmadan dijital yak. Yapmak için 41 mp filan olmalı yani birkaç kat için.Ekran boyutu ve hafiflik senin tercihindir.Ama bence 160 g dan hafif olması kötü.Ele oturmuyo her an kırılacakmış gibi duruyor. :D

komando04

komando04

Üye
Retina ekran zaten 332 ppi değeri sunuyor benim yazdığım özelliklerde 440 ppi değeri var yani Retina ekranın bir espirisi yok.Hafıza 128 olsun bizim olsun.12 değil 18 olsun Abi Bi de benim yazdığımcigazda 4x optik zoom vardı.Bozulmadan dijital yak. Yapmak için 41 mp filan olmalı yani birkaç kat için.Ekran boyutu ve hafiflik senin tercihindir.Ama bence 160 g dan hafif olması kötü.Ele oturmuyo her an kırılacakmış gibi duruyor. :D

evet kesinlikle bu şekilde olması lazım kardeşim güzel düşünce

Gascoine

Gascoine

Üye
920'den sonra Nokia'dan çok daha iyi atılımlar bekliyorum.. Fakat fiyat konusunda endişeliyim.. Bu tür bir cihazın fiyatı min 2.000 TL olacaktır.

uMTOku

Üye
Retina ekran yapısı ile oyuncak gibi duruyor görüş açısı sınırı ve kaybı yok optik zoom için lens bunun için de daha fazla ağırlık lazım bizim için mega piksel değil yetenek önemli 2 sene sonra bunlar normal donanım olacak zaten farklı bir şey yapsın şaşıralım hem hafif olsun benden sana söz kaymaz kılıf alacağım :D
Sent from my Lumia 920 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence işin donanim kismini geliştiriceklerine sistemlere artik yapay zeka eklesinler:De

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi

theruhix

Üye
abi gameloft oyun çkarsn yeter.d hatta nokia gameloftu tamamen alsn sadce kendne çalıştrsın.d lumiaya geçecem ama assasinden başka adam gbi oyunu yok resmen:( şu an symbianda ble daha çok oyun var

matchless

matchless

Üye
yazmakla olsa neler neler yazcazda ) degıl nokıa hangı telefon bu ozellıklerı tasıyan bır model cıkarır. bence suan hıc bırı. anca gelecekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt